|

F.Bahçe her kategoride dökülüyor

Süper Lig’de 15 maçta 14 puanla 17. sırada yer alan Fenerbahçe’nin altyapı takımlarında da büyük sıkıntı yaşanıyor. U21, U19, U17, U15 ve U14 takımları alt sıralarda yer alırken tek istisna ise U16 takımı olarak göze çarpıyor. U16 takımı bir maç eksiğiyle lider Bursaspor’un 1 puan gerisinde yer alıyor.

Haber Merkezi
04:00 - 12/12/2018 Çarşamba
Güncelleme: 05:01 - 12/12/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
 Fenerbahçe’nin altyapı takımlarında da büyük sıkıntı yaşanıyor.
Fenerbahçe’nin altyapı takımlarında da büyük sıkıntı yaşanıyor.

Fenerbahçe’de yeniden yapılanma sürecinde yaşanan sıkıntı sadece A takımda değil altyapı takımlarında da yaşanıyor. A takımı Süper Lig’de 15 maçta 14 puanla 17. sırada yer alırken, alt yapı takımları da aldıkları adeta dökülüyor.

Sezon başında altyapının başına David Badia getirildi ve altyapıda yeniden bir yapılanmaya gidildi, birçok eski antrenörle yollar ayrıldı, yeni antrenörler takımın başına getirildi. Ancak altyapıdaki değişim sancısı şiddetli hissediliyor. Ayrıca altyapıda birkaç oyuncu dışında gelecek vaad eden futbolcu da olmadığı öğrenildi. U21, U19, U17, U15 ve U14 takımları alt sıralarda yer alırken, oynadıkları futbol da gelecek için umut vermiyor.

Fenerbahçe U21 Takımı ligde 6 galibiyet, 5 beraberlik 4 mağlubiyetle 23 puan toplayarak 8. sırada yer alıyor. 35 puanlı lider Beşiktaş’ın 12 puan gerisinde bulunuyor.

Sarı-lacivertlilerin U19 Takımı, 7 galibiyet, 2 beraberlik 6 yenilgiyle 23 puan topladı. 6. sırada yer alan F.Bahçe, 2 maç eksiğiyle 33 puan toplayan lider G.Saray’ın 10 puan gerisinde.

F.Bahçe U17 Takımı da 8 galibiyet 2 beraberlik 5 mağlubiyetle 26 puan topladı. 1 maç eksiği olan lider Trabzonspor’un 7 puan gerisinde bulunuyor.

U14, U15 VE U16 TAKIMLARI 9 TAKIMLI GRUPTA YER ALIYOR

U14 Takımı’nın da 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 yenilgiyle 13 puanı yer alıyor. 9 takımla grupta yer alan F.Bahçe U14 Takımı, 30 puanlı lider Beşiktaş’ın 17 puan gerisinde 6. sırada yer alıyor.

U15 Takımı’nın da 4 galibiyet, 2 beraberlik 4 yenilgiyle 14 puanı var. U15 Takımı, lider Beşiktaş’ın 13 puan gerisinde 5. durumda bulunuyor.

Altyapı takımlarının en başarılısı U16 Takımı. 1 maç eksiği olan F.Bahçe U15 Takımı lider Bursaspor’un 1 puan gerisinde22 puanla 2. sırada yer alıyor.

  • Otobüsle dönme kararı yöneticileri rahatsız etti
  • F.Bahçe kafilesinin ceza olarak Akhisar deplasmanından İstanbul’a otobüsle dönme kararı alınması yöneticilerde de rahatsızlığa neden olduğu öğrenildi. Yönetim kurulu üyelerinin büyük çoğunluğunun bu kararın yanlış olduğunu vurguladı. Başkan Ali Koç’un da bu kararı alırken yönetici arkadaşlarının fikirlerini almadığı ve yöneticilerin önemli bölümünün de bu kararı medyadan öğrendiği belirtildi.


Fulham, Slimani’ye talip oldu

Fenerbahçe’de kiralık olarak forma giyen ve performansıyla hayal kırıklığı yaşatan İslam Slimani, devre arasında Premier Lig yolunu tutabilir. İngiltere takımlarından Fulham, Fenerbahçe’de kiralık olarak forma giyen Cezayirli golcü Slimani’yi transfer etmek istiyor. The Telegraph gazetesinde yer alan haberde Fulham’ın yeni menajeri Claudio Ranieri’nin Slimani’yi ocak ayında kadrosuna katmak istediği belirtildi. 30 yaşındaki forveti daha önce Leicester City’ye transfer eden Fransız teknik adam, eski kulübüyle bizzat görüşecek.


F.Bahçe, Babel ve Tolgay’ı istiyor

Devre arası için transfer çalışmalarına start veren F.Bahçe, Beşiktaş’ın gözden çıkardığı Babel ile Tolgay Arslan’ı istedi. Bu transfer için Başkan Ali Koç bizzat Fikret Orman ile görüştü. Beşiktaş da bu transferler karşılığında Şenol Güneş’in ısrarla istediği Ozan Tufan’ı talep etti. Transfer gerçekleşirse, Ozan’ın yanı sıra bir miktar da para verilecek. Babel ile Tolgay ikna edilirse devre arasında F.Bahçe forması giyecek. F.Bahçe’nin anlaşmaya vardığı Ersun Yanal da bu iki ismin takıma güç katacağını vurguladı.

Valbuena ve Ayew dönüyor

F.Bahçe’de adalesinde sakatlığı bulunan Valbuena ile geçtiğimiz ay sağ el parmağından ameliyat olan Ganalı oyuncu Andre Ayew, Erzurumspor maçıyla sahalara dönüyor. Teknik direktör Erwin Koeman iki oyuncuyu da S. Trnava maçında riske etmeyecek.

Kadro dışılara şartlı af

F.Bahçe’de kadro dışı bırakılan Volkan Demirel, Aatif, Dirar ve Ozan Tufan’a şartlı af geldi. Bu oyuncuların devre arası kampındaki performanslarına bakılacak. Yapılacak testlerde, istenilen kiloda ve fit durumdalarsa yola devam edilecek. Aksi takdirde yollar ayrılacak.

#Fenerbahçe
#Süper Lig
5 yıl önce