Feghouli tamam, sıra yeni sol bekte

Yeni Şafak
09:25, 01/05/2016, Pazar
Diğer
Feghouli tamam, sıra yeni sol bekte

Transferde gelecek sezon için hemen düğmeye basan Fenerbahçe’de Feghouli konusunda haberler oldukça iyi. Menajerinin İstanbul’a geldiği Cezayirli oyuncu için yapılan görüşme son derece olumlu geçti. İtalyanlar’ın, Caner’in, Inter’le anlaştığını yazması sonrasında sol beke takviye yapmayı hedefleyen Sarı Lacivertliler, bu doğrultuda da Watford’un Yunan sol beki Holebas’ı listesine aldı.

Kanarya'nın bir süredir gündeminde olan Sofiane Feghouli'nin menajeri Habib Antar'ın İstanbul'a geldiği haberi, büyük yankı uyandırmıştı.



Antar'ın, kulüple yaptığı görüşmenin oldukça samimi bir havada geçtiği, taraftarların anlaşma noktasına geldiği konuşuluyor..



Valencia'daki sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve kulübünde kadro dışı kaldıktan sonra ilk 11'deki yerini kaybeden Cezayirli atak orta saha oyuncusunu isteyen en ciddi kulübün Fenerbahçe olması da, anlaşmanın mutlu sona ulaşmasını güçlendiriyor.



Oyuncunun da, Kanarya'ya oldukça sıcak baktığı konuşuluyor.



http://image.piri.net/resim/imagecrop/2016/05/01/10/36/resized_0f390-2016-03-29t181931z_44394446_gf10000364413_rtrmadp_3_soccer-friendly-gre-isl.jpg


2 milyon Euro'ya bitebilir

Diğer tarafta İtalyan basınının, Inter'in 6 hafta önce gizlice sağlık kontrolünden geçirdiğini iddia ettiği Caner Erkin'in yerini doldurmak için de düğmeye basıldı.



Fanatik'in haberine göre bu bölgede Hasan Ali Kaldırım'ın yanına alternatif olarak Yunan oyuncu Jose Holebas'in düşünüldüğü belirtildi.



Yunan Milli Takımı'nın formasını giyen 31 yaşındaki sol bekin 2 milyon Euro'luk bir bonservisle transfer edilebilecek olması sebebiyle, yönetimin çalışmalarını hızlandırdığı ifade edildi.



Arsenal'li Mesut Özil'in de menajerliğini yapan oyuncunun temsilcisi Erkut Söğüt, Holebas'ın Türkiye'den bazı takımlarla temasta olduğunun altını çizerek, “Şu an kulüp ismi veremem ancak Holebas henüz karar vermedi. Tüm teklifleri masaya yatırıp en doğru seçimi yapmak istiyoruz” diye konuştu.



Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026