|

Fenerbahçe ve Galatasaray Mario Mandzukic'in peşinde

Katar ekibi El-Duhail ile olan sözleşmesini karşılıklı fesheden Hırvat futbolcu Mario Mandzukic için, Fenerbahçe ve Galatasaray devrede. Daha önce de Galatasaray'ın istediği Mario Mandzukic için Fenerbahçe'de devreye girerek golcü oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor. Şuan da boşta olan Mandzukic için herhangi bir bonservis bedeli ödenmeyecek olması, hem Fenerbahçe ve hem de Galatasaray için oldukça önemli. Mario Mandzukic kimdir? Mario Mandzukic kaç yaşında? Mario Mandzukic ile ilgili bütün detayları haberimizde ve Yeni Şafak Spor'da bulabilirsiniz.

17:38 - 5/07/2020 Pazar
Güncelleme: 18:02 - 5/07/2020 Pazar
AA
Mario Mandzukic, Katar ekibiyle olan sözleşmesini feshetti.
Mario Mandzukic, Katar ekibiyle olan sözleşmesini feshetti.

Mario Mandzukic, Katar ekibi El-Duhail ile olan sözleşmesini karşılıklı feshetti. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan 34 yaşındaki golcü oyuncu, "Al Duhail ile karşılıklı anlaşmaya vararak sözleşmemi feshettik. Katar'da gördüğüm misafirperverlik ve güven için gerçekten minnettarım. Kulüp ve takım arkadaşlarıma gelecek için en iyisini diliyorum" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe ve Galatasaray Mario Mandzukic'i istiyor

Transfer duyumlarıyla ünlü İtalyan gazeteci
Nicolo Schira, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın boşa çıkan Mario Mandzukic'i istediğini yazdı.
Schira sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Mario Mandzukic Duhail ile olan sözleşmesini feshetti. Hırvat forvet yeniden Avrupa'ya gelebilir. Benevento, Fenerbahçe ve Galatasaray Mandzukic ile ilgileniyor" ifadelerini kullandı.

Mario Mandzukic kimdir?

Mario Mandzukic 21 Mayıs 1986 yılında Hırvatistan'da doğdu. 34 yaşındaki golcü oyuncu ülkesinin altyapısında yetiştikten sonra, Avrupa'nın önde gelen kulüplerinde forma giydi. Golcü oyuncu ülkesinde Dinamo Zagreb, Almanya'da Wolfsburg, Bayern Münih, İspanya'da Atletico Madrid ve İtalya'da Juventus'ta top koşturan Mandzukic, Katar ekibinde forma giydiği 7 maçta 1 gol atmıştı.

  • Mario Mandzukic istatistikler
  • Mario Mandzukic oynadığı takımlarla toplamda 497 karşılaşmada forma giydi. Bu mücadelelerde 197 gol ve 85 asistle oynadı.



#Mandzukic
#Fenerbahçe
#Galatasaray
#transfer
4 yıl önce
default-profile-img