|

Fenerbahçeli Hasan Ali Kaldırım Başakşehir'e transfer oluyor

Fenerbahçeli futbolcu Hasan Ali Kaldırım, sezonun sonunda İstanbul'un bir diğer takımı Medipol Başakşehir'e transfer olacak. Milli futbolcunun, transfer döneminin açılmasıyla birlikte Başakşehir ile 3 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

20:44 - 25/06/2020 Perşembe
Güncelleme: 15:27 - 26/06/2020 Cuma
Yeni Şafak
Fenerbahçeli futbolcu Hasan Ali Kaldırım sezonun sona ermesinin ardından bonservisiyle takımdan ayrılacak.
Fenerbahçeli futbolcu Hasan Ali Kaldırım sezonun sona ermesinin ardından bonservisiyle takımdan ayrılacak.

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Hasan Ali Kaldırım sezon sonunda takımdan ayrılıyor. 30 yaşındaki sol bekin transfer olacağı takımın Medipol Başakşehir olacağı öğrenildi.

Tecrübeli sol bekin menajerinin uzun süredir İstanbul takımıyla temasta olduğu ve transfer konusunda prensip anlaşmasına vardığı belirtildi.

Fenerbahçe'nin yeni sözleşme imzalamaya sıcak bakmadığı futbolcunun İstanbul'da kalmak için Başakşehir'den gelen bu teklifi kabul ettiği ve transferin kısa süre içerisinde olumlu sonuçlandığı aktarıldı.

Fenerbahçe'nin kaptanlığını yapan oyuncu, bu sezon yaşadığı sakatlıklar sebebiyle birçok maçta forma giyemeyecek.

Hasan Ali Kaldırım kimdir?


  • Almanya'da doğan gurbetçi futbolcu. Profesyonel futbol hayatına 2006-2007 yılında Tus Koblenz'de başlamıştır. Daha sonra Almanya Takımları'nın dikkatini çekmiştir. Tolunay Kafkas'ın dikkatini çekmiş ve 5 Ocak 2010'da Kayserispor'a katılmştır. Hasan Ali ilk sezonunda sadece 6 maça çıkmış ikinci sezonunda ise 15 lig maçına çıkmıştır. 2010-2011 sezonunda 33 maç görev verilmiştir. 2012-2013 Sezonu başında Aynı zamanda millî bir futbolcu olduğu için Fenerbahçeye 3.750.000 Euro + Ertuğrul Taşkıran (2 Yıl Kiralık) karşılığında transfer olmuştur.


#Hasan Ali Kaldırım
#Başakşehir
#Fenerbahçe
4 yıl önce