|

Fenerbahçeli Koray Şener son yolculuğuna uğurlanıyor

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde geçirdiği kalp krizi nedeniyle vefat eden üniversite öğrencisi Koray Şener için Ülker Stadı'nda tören düzenlendi. Şener’in cenazesi Kocaeli'de ikindi vakti kılınacak namazının ardından Yarımca Mezarlığı’na defnedilecek.

Haber Merkezi
10:20 - 4/11/2018 Pazar
Güncelleme: 16:04 - 4/11/2018 Pazar
Yeni Şafak
Baba Şener oğlunun tabutunun yanından bir an olsun ayrılmadı.
Baba Şener oğlunun tabutunun yanından bir an olsun ayrılmadı.

Türk Telekom Stadyumu'nda oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 22 yaşındaki üniversite öğrenicisi Koray Şener için Ülker Stadı'nda anma töreni yapıldı.

Kulüp Başkanı Ali Koç, Fenerbahçeli futbolcular, Şener’in ailesi ve çok sayıda taraftarın katıldığı törende Şener’in öz geçmişi okundu.


Mehmet Topal gözyaşlarını tutamadı

Törende konuşma yapan Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal, "Kelimeler yetersiz. Koray'ın artık bizimle olmamaması, onu unutacağımız anlamına gelmiyor. Bundan sonra Koray'ın annesi annemiz, Koray'ın babası babamız olacak" ifadelerini kullandı. Tecrübeli futbolcunun konuşma esnasında oldukça zorlandığı görüldü.



Evinin önünde helallik alındı


Fenerbahçe Ülker Stadyumu'nda düzenlenen törenin ardından Koray Şener'in cenazesi Yarımca Atalar Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Beşevler durağı mevkiindeki evinin önüne getirildi. Burada cenaze aracından tabut indirilerek helallik alındı. Evinin önünde helallik alınmasına Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yöneticiler vefat eden Koray Şener'in babası Rıfat, anne Gülümser, ağabeyleri Eray ve Güray Şener ile komşuları ve çok sayıda vatandaş katıldı.



"Kor ateşlere attın beni"

Anne Gülümser Şener tabutun getirildiği sırada "Kor ateşlere attın beni Koray'ım" diyerek gözyaşlarına boğuldu. Güçlükle ayakta durabilen baba Rıfat Şener için sandalye getirilerek oturması istendi. Baba oturmak istemediğini söyleyerek "Hayır ben oğlumun başında duracağım. Oturmak istemiyorum" dedi. Alınan helalliğin ardından cenaze ikindi namazında kılınmak üzere Körfez Mimar Sinan Camisi'ne götürüldü.




"Sana gelemezsem öldüğüm gündür"

Kocaeli Üniversitesi öğrencisi ve ÜNİFEB üyesi Koray Şener'in derbi öncesinde yaşadığı kalp krizine yenik düşmesi futbol camiasını derin yasa boğdu. Sevenleri, yakınları ve Fenerbahçeli taraftarlar Koray Şener'in de içinde bulunduğu hatıraları paylaşmaya başladı. Kocaeli Üniversitesi öğrencilerinin 2017 yılında kahvaltı buluşmasında birlikte söyledikleri tezahüratlardan birisinde, "Sana gelemezsem öldüğüm gündür" sözleri de bulunurken, burada Koray Şener'in de yer alması ve tezahüratlar eşlik etmesi üzüntüyü bir kat daha derinleştirdi.


#Koray Şener
#Fenerbahçe
5 yıl önce