|

Fırtına’da stoperler bekleniyor

Defans hattına yapacağı transferleri merakla beklenen Trabzonspor, İspanya ekibi Malaga ile Kone konusunda prensip anlaşmasına varırken, İran Milli Takımı’nda gösterdiği performansla dikkat çeken Hosseini ile görüşmelerini sürdürüyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 10/07/2018 Salı
Güncelleme: 04:05 - 10/07/2018 Salı
Yeni Şafak
Trabzonspor, İspanya ekibi Malaga ile Kone konusunda prensip anlaşmasına vardı.
Trabzonspor, İspanya ekibi Malaga ile Kone konusunda prensip anlaşmasına vardı.

Yeni sezon hazırlıklarını Slovenya’nın Lybuylana şehrinde sürdüren Trabzonspor’da, teknik direktör Ünal Karaman’ın aklı savunma bölgesine yapılacak yeni transferlerde. Geçtiğimiz sezon kadroda bulunan Jan Durica, Tomas Hubocan ve Uğur Demerok ile yollarını ayırmasından sonra bu bölgeye henüz transfer gerçekleştirmeyen ve yeni sezon hazırlıklarını savunma oyuncuları Mustafa Akbaş ve Hüseyin Türkmen ile sürdüren bordo-mavililerde, stoper bölgesine yapılacak transferler aciliyetini koruyor. Diri bir takım ortaya çıkarmak isteyen tecrübeli teknik adam yeni transferlerin bir an önce takıma katılmasını beklerken, hücumu ve savunmayı birlikte yapabilen bir takım olgusu üzerinde duruyor.


KONE TAMAM SIRADA HOSSEİNİ VAR

Stoper bölgesine transferini düşündüğü oyuncularla ilgili görüşmelerini sürdüren Trabzonspor’da, iki isim ön plana çıkıyor. Malaga’nın 30 yaşındaki Fransız oyuncusu Bakary Kone ve Dünya Kupası’nda İran Milli Takımı’nda forma giyen Esteghlal’in 22 yaşındaki futbolcusu Majid Hosseini gündemdeki yerini koruyor. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun Malaga yetkilileriyle yaptığı görüşmede 600 bin Euro bonservis ücreti konusunda el sıkıştığı ve açıklamanın hafta içinde yapılacağı öğrenildi. Geçtiğimiz sezonu Fransa ekibi Strasbourg’da kiralık olarak geçiren Kone, ligde 28 maçta forma giyip iki de gol atarak istikrarlı bir görüntü çizdi. 2018 FIA Dünya Kupası”nda gösterdiği performansla bordo-mavililerin radarına takılan Hosseini ise İran’da Esteghlal takımıyla 22 maçta forma giydi. Bu iki oyuncu için işi sıkı tutan Karadeniz ekibi, stoper takviyelerinin ardından kanat transferine ağırlık verecek.

Hazırlıklar sürüyor

Slovenya’da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor, teknik direktör Ünal Karaman yönetiminde çalışmalarını sürdürüyor. Dün yapılan idmana sakatlığı bulunan Castillo’nun yanı sıra salonda çalışan Burak, Sosa ve Muhammet Beşir katılmadı. Abdülkadir, Yüksel Şişman ve Ibanez ise riske takımdan ayrı yürüyüş yaptı.

#Trabzonspor
#Transfer
6 yıl önce