|

Galatasaray-Aytemiz Alanyaspor: 1-0

Süper Lig'in 14. haftasında Galatasaray sahasında Aytemiz Alanyaspor'u 1-0 mağlup etti. Mücadeleye sarı-kırmızılıların Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera'nın kurtarışları damga vurdu.

Haber Merkezi
21:50 - 7/12/2019 Cumartesi
Güncelleme: 22:31 - 7/12/2019 Cumartesi
Yeni Şafak
Galatasaray - Alanyaspor
Galatasaray - Alanyaspor

2019-2020 Süper Lig Cemil Usta Sezonu 14. haftasında Galatasaray sahasında Alanyaspaor'u ağırladı. Mücadeleyi sarı-kırmızılılar 20. dakikada Belhanda'nın penaltıdan attığı golle 1-0 mağlup etti ve puanını 23'e yükseltti. Alanyaspor ise 22 puanda kaldı.

Önümüzdeki hafta Galatasaray sahasında Ankaragücü'nü konuk edecek, Alanyaspor ise Antalyaspor'u ağırlayacak.



Radamel Falcao formasına kavuştu

Galatasaray’da sakatlığını atlatan Kolombiyalı golcü Radamel Falcao formasına Alanyaspor maçında kavuştu. Son olarak 1 Ekim’de oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki Paris Saint Germain maçında forma giyen 33 yaşındaki futbolcu, aşil tendonundaki sakatlığından dolayı oynayamadı.

Alanyaspor maçına yedek başlayan Falcao, 78. dakikada Adem Büyük’ün yerine oyuna dahil oldu. Bu sezonki 6. resmi maçına çıkan yıldız futbolcuya sarı-kırmızılı taraftarlar tezahüratlarıyla destek oldu.

Galatasaray, Alanyaspor’a kaybetmiyor

Süper Lig’in 14. haftasında evinde Alanyaspor ile mücadele eden Galatasaray, rakibiyle 7. kez karşılaştı. Resmi maçlarda bugüne kadar rakibine mağlup olmayan sarı-kırmızılılar, bu müsabakada da bunu sürdürdü. Aslan böylece rakibine karşı 6 galibiyetini aldı. Geride kalan 1 karşılaşmada berabere sona erdi.

Söz konusu maçlarda Galatasaray 21 gol kaydederken, Alanyaspor 6 kez gol sevinci yaşadı.

Alanyaspor'da Cisse cezalı

Aytemiz Alanyaspor'da golcü futbolcu Papiss Cisse sarı kart cezası nedeniyle maçın kadrosunda yer almadı. Akdeniz ekibinde sakatlıkları olan Juanfran ve Lokman Gör de kadroda bulunmadı.

Aytemiz Alanyaspor sahaya Marafona, Baiano, Welinton, Caulker, Nsakala, Siopis, Ceyhun Gülselam, Fernandes, Bakasetas, Efecan Karaca ve Bammou ile çıktı.

  • İlk 11'ler
  • Galatasaray:
    Muslera, Nagotomo, Marcao, Donk, Mariano, Nzonzi, Lemina, Seri, Ömer, Belhanda, Adem
  • Alanyaspor:
    Marafona, Nsakala, Welinton, Caulker, Baiano, Ceyhun, Siopis, Fernandes, Bakasetas, Efecan, Bammou


#Galatasaray
#Alanyaspor
4 yıl önce