|

Galatasaray Elazığsporlu Traore'nin peşinde

Felipe Melo'nun Inter'e transfer olmasından sonra ön liberoda istikrarı bir türlü yakalayamayan Galatasaray'ın Elazığspor'un 19 yaşındaki genç yeteneği Hamidou Traore için teklifte bulunduğu belirtildi.

Yeni Şafak
10:00 - 16/06/2016 Perşembe
Güncelleme: 10:36 - 16/06/2016 Perşembe
Diğer
Galatasaray, Hamidou Traore için temasa geçti.
Galatasaray, Hamidou Traore için temasa geçti.

Ryan Donk'un gösterdiği vasat performansın ardından Galatasaray'da yeni ön libero arayışları devam ediyor. Bu bölge için bir süredir girişimlerde bulunan sarı-kırmızılıların gündemine Elazığspor'dan Hamidou Traore'yi aldığı belirtildi.



1.5 milyon euroluk teklif

Fanatik'te yer alan habere göre; Galatasaray'ın, PTT 1. Lig'de Elazığspor formasıyla iyi bir sezon geçiren 19 yaşındaki Hamidou Traore ile temasa geçtiği belirtildi. Sarı-kırmızılı yönetimin, Elazığ'a 1.5 milyon euroluk bonservis teklifinde bulunduğu ve bu teklifin Anadolu kulübünde sevinçle karşılandığı ifade edildi.



Geleceğe yatırım olarak düşünülüyor

Elazığ'ın 2 Şubat 2015'te bonservis bedeli ödemeden kadrosuna kattığı Mali'li futbolcu, güçlü fiziğiyle dikkat çekiyor. Galatasaray yönetiminin, Traore'yi parlatıp, birkaç yıl içinde Avrupa'nın dev kulüplerine satma gibi bir plan içinde olduğu da gelen haberler arasında.










#Elazığspor
#Hamidou Traore
8 yıl önce