|

Da Costa'ya tekme atan Feghouli kırmızı kart gördü

Süper Lig'in 30. haftasında oynanan karşılaşmada Galatasaray'dan Feghouli, Trabzonsporlu oyuncu Da Costa'ya attığı tekme sonrasında kırmızı kart gördü. Mücadelenin 30. dakikasında yaşanan bir ikili mücadele esnasında yere düşerken Da Costa'ya tekme atan Feghouli, VAR incelemesi sonrasında kırmızı kartla takımını eksik bıraktı.

Haber Merkezi
21:32 - 5/07/2020 Pazar
Güncelleme: 22:08 - 5/07/2020 Pazar
Yeni Şafak
Görüntü beINSports'tan alınmıştır.
Görüntü beINSports'tan alınmıştır.

Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray sahasında Trabzonspor'u ağırladı. Mücadelenin 30. dakikasında Galatasaray'da Sofiane Feghouli rakibine yaptığı sert müdahale sonrasında kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Feghouli kırmızı kart gördü

Karşılaşmanın 30. dakikasında Da Costa bir pozisyon esnasında Feghouli'ye faul yaptı ve sarı kart ile cezalandırıldı. Feghouli pozisyon esnasında yere düşerken Trabzonsporlu oyuncu Da Costa'ya tekme attı. Mücadelenin hakemi Cüneyt Çakır VAR incelemesi sonrasında Feghouli'ye kırmızı kart gösterdi.

  • 30 yaşındaki futbolcu, bu sezon 25 Süper Lig, 5 UEFA Şampiyonlar Ligi, 3 Ziraat Türkiye Kupası ve 1 de TFF Süper Kupa olmak üzere toplam 34 resmi müsabakada görev aldı ve 7 gol, 5 asistlik performans sergiledi.
#Galatasaray
#Feghouli
#Trabzonspor
#Cüneyt Çakır
#kırmızı kart
4 yıl önce
default-profile-img