|

Galatasaray'da Sigthorsson'ın yerine sürpriz isim

Galatasaray’ın eski golcüsü Tarık Hodzic’in önerdiği 25 yaşındaki İvan Lendric’i yakın takibe alan izleme komitesi, sarı-kırmızılı yönetim için detaylı bir transfer raporu hazırladı. İzlandalı futbolcu Sigthorsson ile yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray'ın Riekerink'in de istemesi halinde Lendric'i kadrosuna katabileceği belirtildi.

Yeni Şafak
13:42 - 11/11/2016 Cuma
Güncelleme: 11:00 - 11/11/2016 Cuma
Yeni Şafak
Galatasaray'ın izlemeye aldığı İvan Lendric, bu sezon çktığı 15 resmi maçta 7 gol attı 1 de asist yaptı.
Galatasaray'ın izlemeye aldığı İvan Lendric, bu sezon çktığı 15 resmi maçta 7 gol attı 1 de asist yaptı.

Sezon başında İzlandalı golcü Sigthorsson'u transfer eden ancak sakatlıkları sebebiyle bir türlü kadroya giremeyen futbolcuyu göndermeyi düşünen Galatasaray yönetiminin Bosna Ligi'nde forma giyen İvan Lendric'i istediği aktarıldı.



Sarı kırmızılıların uzun süredir izlediği golcü futbolcuyu Hırvat basınından 'eZadar' da doğruladı. Devre arasında kadrosunu takviye etmesi beklenen sarı kırmızılıların 25 yaşındaki futbolcuyla yakından ilgilendiği ifade edildi.



Haberde Galatasaray'sın scout ekibinde yer alan Murat İnan'ın geçen hafta oynanan Zeljeznicar- Sloboda mücadelesini izlediği ve detaylı bir rapor hazırladığı aktarıldı. Öte yandan 25 yaşındaki golcüyü Galatasaray'a öneren kişinin sarı-kırmızılı takımın eski santrforu Tarık Hodzic olduğu belirtildi.



İvan Lendric, bu sezon Zeljeznicar formasıyla ligde 15 resmi maça çıktı. Lendric bu mücadelelerde 7 gol atma başarısı gösterirken 1 de asist yaptı.









#Galatasaray
#Sigthorsson
#İvan Lendric
8 yıl önce