|

Galatasaray'ın 'motivasyon' şekli gündem oldu

Başakşehir'i 2-0 yenerek liderlik koltuğuna oturan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, takım otobüsünde çalınması için müzikler hazırlattığını ve bu müzikler eşliğinde camlara vurduklarını ifade etmişti. Terim'in merak uyandıran bu açıklamaları sonrasında Bafetimbi Gomis'in kamerasından sarı kırmızılıların takım otobüsünün stadyuma geliş görüntüleri ortaya çıktı.

Yeni Şafak
15:10 - 16/04/2018 Pazartesi
Güncelleme: 15:34 - 16/04/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Galatasaray'ın Başakşehir'i yendiği maçtan önce takım otobüsünde çalınan şarkı ve futbolcuların motivasyon şekli dikkati çekti.
Galatasaray'ın Başakşehir'i yendiği maçtan önce takım otobüsünde çalınan şarkı ve futbolcuların motivasyon şekli dikkati çekti.

Galatasaray'ın Başakşehir'i 2-0 yendiği maçtan sonra sarı kırmızılıların teknik direktörü Fatih Terim, takım otobüsündeki motivasyon şekillerine dair açıklamalarda bulunmuştu.

Takım otobüsünde çalınması için şarkılar hazırlattığını ifade eden Terim, bir şarkının altını çizerken o şarkı da kendisinin de camlara vurduğunu söylemişti. Futbolseverler arasında merak uyanduran bu şarkının adı Bafetimbi Gomis'in paylaştığı görüntülerden sonra ortaya çıktı.

  • Fransız yıldızın paylaştığı görüntülerde Galatasaraylı futbolcuların Macklemore & Ryan Lewis'in Can't Hold Us şarkısı eşliğinde coştuğu görülüyor.



#Galatasaray
#Başakşehir
#Fatih Terim
6 yıl önce