|

Gaziantepspor Kulübü: Oyuncumuz hırsızlık yaptı

Gaziantepspor, futbolcu Erdem Şen'in hırsızlık yaptığını iddia ederek, bir görüntü yayınladı. Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Şen'in izinsiz evrak aldığı iddia edildi.

Yeni Şafak
08:50 - 21/05/2016 Cumartesi
Güncelleme: 09:57 - 21/05/2016 Cumartesi
Yeni Şafak
Gaziantepspor Kulübü eski futbolcuları Erdem Şen'in kulüp binasında hırsızlık yaptığı iddasında bulunarak bir video paylaştı.
Gaziantepspor Kulübü eski futbolcuları Erdem Şen'in kulüp binasında hırsızlık yaptığı iddasında bulunarak bir video paylaştı.

Gaziantepspor, kulüp ile yollarını ayırma kararı verdikleri Erdem Şen'in fesih bedellerini çalarak şehirden kaçmak istediği iddiasında bulundu. Kırmızı-siyahlı kulüp ayrıca Şen'in belgeleri aldığı bir video yayınladı.



Kulüpten yapılan açıklamada, 27 yaşındaki futbolcunun sözleşmesinin ilk yılından itibaren takım içinde huzursuzluk çıkarttığı, teknik direktöre sürekli arkadaşlarını şikayet ettiği belirtildi.





Kulüpten yapılan açıklama ve o görüntüler;

  • "17 Mayıs 2016 sabahı erken saatte oyuncu Erdem Şen yaşadığı Belçika'dan Gaziantep'e dönerek sabah saatlerinde kulübe gelerek Genel Müdürümüzün olmadığı gözlemleyip odasının yedek anahtarını kulübümüzde özürlü kadroda çalışan temizlik görevlisinden, Genel Müdürümüzün odasında bir eşyasını unuttuğunu ve almak istediğini söyleyip görevlinin de iyi niyeti suistimal edip odanın anahtarını almış odaya girerek anlam veremediğimiz şekilde kendisi adına açılmış olan ve yukarıda detayları belirtilen anlaşmanın da içinde bulunduğu dosyayı alarak ivedilikle kulübü terk etmeye çalışmıştır."




Açıklamanın tamamı için tıklayın;







'Bana hep ayrımcılık yapıldı'

Hürriyet'e konuşan Erdem Şen konu ile ilgili olarak şunları söyledi:


  • “Onlar için şimdiden üzülüyorum.. Çok şeyler anlatacağım. Gaziantepli yöneticiler beni kandıracaklarını düşündüler. Orada anahtarı kendilerinin verdiği karakol ifadesinde var zaten. Madem ki arkamdan koşmuşlar. O zaman dış tarafın kamerasından göstersinler.
  • Ben orada 490 bin TL bıraktım. TFF'den tek taraflı fesih hakkını kullanabilirdim.Bu hakkımın 19. gününde beni çağırdılar. Haftalarca kadro dışı kaldım. Hep ayrımcılık yapıldı bana. Paramı da vermediler"






#Erdem Şen
#Gaziantepspor
8 yıl önce