|

Gökhan Gönül'ün menajeri Ahmet Bulut yenisafak.com'a konuştu

Beşiktaş'la anlaştığı iddia edilen Gökhan Gönül'ün menajeri Ahmet Bulut, oyuncunun transferiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Siyah beyazlılarla 2+1 yıllık anlaşmaya vardığı belirtilen oyuncu için Bulut, 'böyle bir şey yok' dedi.

Yeni Şafak
13:59 - 19/05/2016 Perşembe
Güncelleme: 15:14 - 19/05/2016 Perşembe
Yeni Şafak
Gökhan Gönül (Fenerbahçe)
Gökhan Gönül (Fenerbahçe)

Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Gökhan Gönül'ün menajeri Ahmet Bulut yenisafak.com editörlerinden Mustafa Göksel'e konuştu. Milli futbolcunun transferiyle ilgili konuşan Bulut, Beşiktaş ile anlaşmadıklarını açıkladı.



İşte Ahmet Bulut'un yenisafak.com'a yaptığı açıklama;


  • ''Gökhan Gönül için Beşiktaş ile anlaştığımız doğru değil. Haberlerin hepsi yalan. Biz sezonun bitmesini bekliyoruz. Sezonun bitmesiyle birlikte Fenerbahçe ile görüşeceğiz. Gökhan 2007 yılından bu yana Fenerbahçe'de oynuyor. Öncelik tabii ki de kulübünün. Oyuncum için teklifler var ama dediğim gibi önce Fenerbahçe ile görüşeceğiz ve başka bir kulüple anlaştığımız iddiaları yalan.''

Gökhan Gönül'den de açıklama geldi

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Gökhan Gönül de Instagram hesabından hakkında çıkan transfer haberleri için açıklamalarda bulundu. Hakkında çıkan haberler yüzünden rahatsızlık duyduğunu belirten Gönül, 'Herhangi bir kulüp ile anlaştığım doğru değil' ifadelerini kullandı.







#Gökhan Gönül
#Beşiktaş
#Fenerbahçe
8 yıl önce