|

Gökhan Töre, West Ham'a kiralık gidiyor

West Ham United'ın transferi için görüşmelerde bulunduğu Gökhan Töre, Premier Lig'e dönüş hazırlığı yapıyor. Önceki günlerde Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın kendisi için gelen teklifler 'yetersiz' dediği milli futbolcunun gitmek istediğini yönetime bildirdiği öğrenildi.

Yeni Şafak
15:40 - 6/07/2016 Çarşamba
Güncelleme: 12:58 - 6/07/2016 Çarşamba
Yeni Şafak
Beşiktaş'ın Gökhan Töre'nin transferi için West Ham United Kulübü ile anlaştığı belirtildi.
Beşiktaş'ın Gökhan Töre'nin transferi için West Ham United Kulübü ile anlaştığı belirtildi.

Beşiktaş'ta Gökhan Töre ile yollar ayrılıyor...



west Ham United'ın transferi için görüşmelerde bulunduğu Gökhan Töre, gelecek sezon Premier Lig'de oynamaya hazırlanıyor. Milli futbolcunun eski teknik direktörü Slaven Bilic'le görüştüğü ve gelecek sezon West Ham United'da oynamak istediğini söylediği belirtildi. Beşiktaş yönetiminden transferde kendisine yardımcı olmasını isteyen yıldız oyuncunun gelecek sezon West Ham United'da kiralık olarak forma giyeceği aktarıldı.


  • Beşiktaş ve West Ham United kulübü arasındaki görüşmelerin sonuçlanmak üzere olduğu belirtilirken başarılı oyuncunun satın alma opsiyonuyla İngiliz ekibine kiralık verileceği ifade edildi. Kiralama bedeli için Beşiktaş'a 3 milyon euro ödeme yapması beklenen West Ham United'ın oyuncunun sözleşmesine 10 milyon euro karşılığında satın alma opsiyonu da koydurtacağı aktarıldı.

Ünlü gazeteci İbahim Seten de Gökhan Töre ile aldığı istihbaratı sosyal medya hesabından bu şekilde açıkladı;
















#Beşiktaş
#Gökhan Töre
#West Ham United
#Bilic
8 yıl önce