|

G.Saray'a Hırvat sol bek Strinic

Transfer çalışmaları kapsamında sol bek arayışlarını sürdüren Galatasaray, Napoli'de forma giyen Ivan Strinic'e yöneldi. İtalyan basınında çıkan haberlere göre Hırvat sol bekin sarı-kırmızılı takıma yakın olduğu iddia edildi

Yeni Şafak ve
04:00 - 12/07/2017 Wednesday
Güncelleme: 02:15 - 12/07/2017 Wednesday
Yeni Şafak
​G.Saray'a Hırvat sol bek Strinic
​G.Saray'a Hırvat sol bek Strinic

Galatasaray'da iki bek için transfer çalışmaları sürerken, sol beke düşünülen isimlerden biri de Ivan Strinic. Hırvat sol bek için çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın, Napoli'ye teklif yaptığı iddia edildi. İtalya basınında çıkan haberlere göre, Napoli'nin gözden çıkardığı Ivan Strinic için Galatasaray'ın 2.5 milyon Euro teklif ettiği yazıldı. Haberde Hırvat sol bekin, Igor Tudor'un Galatasaray'ı çalıştırdığı için Türkiye'ye sıcak baktığı ifade edildi. Galatasaray'ın, gelecek sezon Napoli'deki sözleşmesi sona erecek olmasına rağmen Ivan Strinic için İtalyan ekibine 2.5 milyon Euro teklif ettiği öğrenildi. Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Hırvatistan Milli Takımı'nda forma giyen vatandaşını yakından tanıdığı ve bu sebeple sol bek transferi için Strinic'i takımda görmek istediğini yönetime iletmişti. 29 yaşında ve 1.86 boyundaki futbolcu aynı zamanda Hırvatistan Milli Takımında da görev yapıyor. Geçen sezon Napoli formasıyla 15 maça çıkan Hırvat futbolcunun kulübüyle 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

SAĞ BEK MEVKİSİ ŞİŞTİ

Galatasaray transfer arayışlarındaki hesaplarının başında sağ bek geliyor. Sabri Sarıoğlu ile yollarını ayıran sarı kırmızılı takım, transfer çalışmalarını hızlandırdı. Galatasaray son olarak Sevilla'nın sağ beki Mariano Ferreira'yı listesine aldı. Sağ bek arayan Galatasaray'da bir yandan da sağ bek bolluğu yaşanıyor. G.Saray'ın elinde şu anda Linnes, Cavanda ve Tarık olmak üzere 3 sağ bek var. Talipleri olması halinde 3 oyuncuyu da elden çıkarmak isteyen G.Saray, 3 futbolcuya yaklaşık 10 milyon Euro bonservis ödedi. Galatasaray; Cavanda'ya 1,8 milyon Euro, Tarık Çamdal'a 4.7 milyon Euro ve Linnes'e 2 milyon Euro bonservis bedeli ödedi.

#Galatasaray
#Ivan Strinic
7 years ago