|

Harun Tekin için Beşiktaş iddiası

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba’nın tekliflerin olduğunu doğrulayarak, “Belki bir değişim olabilir” dediği kaleci Harun Tekin için Beşiktaş’ın da yakından ilgilendiği iddia edildi.

Yeni Şafak
15:27 - 14/07/2018 Cumartesi
Güncelleme: 15:36 - 14/07/2018 Cumartesi
IHA
Harun Tekin, 12 sezondur Bursaspor forması giyiyor.
Harun Tekin, 12 sezondur Bursaspor forması giyiyor.
Bursaspor'da teknik direktör Samet Aybaba'nın teklifler olduğunu söyledi milli kaleci Harun Tekin'le Beşiktaş'ın ilgilendiği iddia edildi.

"Harun için teklifler var"

Kaleci Harun Tekin için de bazı tekliflerin olduğunu ifade eden Aybaba, şunları kaydetti:

  • Bazılarına teklif var. Oyuncuya bakacağız. Oyuncunun getirisine bakacağız. Yerine ne yapabiliriz ona bakacağız. Ona göre değişim yapacağız. Harun için de bazı teklifler var. Ne olur ne biter, bilinmez. Doğal olarak kulübün de ondan beklentileri var. Eğer onu karşılıyorsa, diğer kalecilerimiz de var. Hem Harun için hem de diğer kalecilerimiz için belki bir değişim olabilir.

Beşiktaş iddiası

Milli kaleci için Beşiktaş’ın da yeşil-beyazlı kulübün kapısını çalmaya hazırlandığı öne sürüldü. Siyah-beyazlıların deneyimli çalıştırıcısı Şenol Güneş’in Bursaspor’dan eski öğrencisine sıcak baktığı bildirildi.

Öte yandan Bursaspor kariyerinde 149 maça çıkan 29 yaşındaki milli kaleci için Bursaspor Kulübü’nün 3.5 milyon euro bonservis bedeli belirlediği öğrenildi.


#Harun Tekin
#Bursaspor
#Beşiktaş
6 yıl önce