|

Henry Onyekuru: PSG için sağlık kontrollerinden geçmiştim

Galatasaray'ın Everton'dan 1 yıllığına kiraladığı Henry Onyekuru transferiyle ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Yayıncı kuruluşa konuşan oyuncu, Everton'a transfer olmadan önce PSG için sağlık kontrolünden geçtiğini belirtti.

Yeni Şafak
20:15 - 14/07/2018 Cumartesi
Güncelleme: 20:36 - 14/07/2018 Cumartesi
Henry Onyekuru.
Henry Onyekuru.

Galatasaray'ın yeni transferi Henry Onyekuru, beIN Sports Haber'de yaptığı açıklamada Everton'a imza atmadan önce PSG için sağlık kontrollerinden geçtiğini ancak Premier Lig'de oynamak istediği için İngiliz kulübünün teklifini kabul ettiğini belirtti.

İşte Henry Onyekuru'nun açıklamalarından öne çıkanlar;
  • Eupen'deki çıkışım çok çalışmamın sonucu. Ama bunu tek başıma yapmadım. Takım arkadaşlarım ve onların verdiği öğütlerle oldu. Everton ile anlaşma sağlamadan önce PSG'de sağlık kontrollerinden geçmiştim. En büyük arzum İngiltere Premier Ligi'nde forma giymekti. Everton'dan teklif gelince orayı seçtim. Başarılarımı tek başıma yapmadım. Çalıştığım teknik direktörler ve takım arkadaşlarımın yardımları olmasa başaramazdım. Everton'a imza atmadan önce Bundesliga ve Fransa'dan teklifler aldım.
Galatasaray'a transfer hikayesi

  • Dünya Kupası'nı seyrediyordum. Menajerim aradı ve Galatasaray'dan teklif olduğunu söyledi. Heyecanlandım ve kabul ettim. Dünya çapında bir takım ve teknik direktör. Fatih Terim çok etkili oldu.

#Henry Onyekuru
#Galatasaray
#PSG
6 yıl önce