|

Karaman gençleri uyardı

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Antalya kampında gençlere yaptığı uyarıda, “Sizler bir şehrin geleceğisiniz. Ona göre çalışın. Aranızdan belki 3 kişi, belki 10 kişi A Takım’a çıkacak. Hırsınız, azminiz ve forma aşkınız bize de güven versin” dedi.

Haber Merkezi
04:00 - 10/01/2019 Perşembe
Güncelleme: 03:32 - 10/01/2019 Perşembe
Yeni Şafak
Antalya’da ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor’un dün akşamki idmanında Ünal Karaman ve yardımcılarının da yer aldığı ayak tenisi oyununda neşeli anlar yaşandı.
Antalya’da ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor’un dün akşamki idmanında Ünal Karaman ve yardımcılarının da yer aldığı ayak tenisi oyununda neşeli anlar yaşandı.

Süper Lig’in ikinci yarısı için Antalya’da çalışmalarını sürdüren Trabzonspor’da Ünal Karaman fırtınası esiyor. Bordo-mavili takım dün çift idman yaparken, önceki gün yapılan hazırlık maçında oynayan futbolcular düz koşu yaparken, Juraj Kucka ile Jose Sosa salonda çalışma gerçekleştirdi. Zargo Toure ise saha kenarında bireysel idman yaptı. Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, idmanda öğrencilerine uyarılarda bulundu. Pasın önemine dikkati çeken tecrübeli çalıştırıcı, pas açısının da bir o kadar önemli olduğunu ve kaliteli oyun ile futbolcuların daha pahalı hale geleceğini ifade etti. Ünal Karaman, öğrencilerine daha sonra pas çalışması ile ilgili detaylar gösterdi. Karaman, sık sık durdurduğu antrenmanda gençlere tatlı sert uyarılarda bulunarak yapmaları gerekenleri anlattı. Sezonun ikinci yarısında Trabzonspor’da forma giymek isteyenlerin ise daha çok sorumluluk almaları gerektiğini söyledi.

SİZLER GELECEĞİMİZSİNİZ

Ünal Karaman, altyapıdan Antalya kampına dahil edilen gençlerle yakından ilgilenerek özgüven aşılıyor. Karaman, “Amacımız yeteneklerinizi, çabanızı ve hırsınızı görmek. Belki 3 belki de 10 kişi A takıma katılacak. Sizler bir şehrin geleceğisiniz. Çalışmalarınızı ona göre yapın. Hırsınız, azminiz ve forma aşkınız bize de güven versin. Formanın kıymetini bilen ve kazanma hırsını kendisine felsefe edinmiş olanlar aramızda olacak” ifadelerini kullandı.

  • Olcay kalmakta ısrar ediyor
  • Trabzonspor’da kampa götürülmeyen Olcay Şahan takımda kalmak için ısrar ediyor. Oyuncunun menajeri olan ağabeyi Osman Şahan, yönetimle yaptığı görüşmede, “Olcay’ın ayrılma gibi bir düşüncesi yok” diyerek tecrübeli futbolcunun kulüpten ayrılmayacağını yönetime iletti. Yönetimin ise ikinci bir görüşme yaparak Olcay’dan yıllık aldığı 1.2 milyon Euro’da indirime gitmesini talep edeceği öğrenildi.
#Trabzonspor
#Ünal Karaman
#Gençler
5 yıl önce
default-profile-img