|

Kevin Grosskreutz'dan olay Galatasaray itirafı: Kariyerimi bitirdi

Galatasaray'ın 2015 yılında Borussia Dortmund'dan transfer ettiği Kevin Grosskreutz, sarı-kırmızılı takım hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. 32 yaşındaki oyuncu Galatasaray'a transferiyle kariyerini bitirdiğini söyledi.

Haber Merkezi
19:24 - 26/12/2020 Cumartesi
Güncelleme: 19:40 - 26/12/2020 Cumartesi
Yeni Şafak
Kevin Grosskreutz kulüpsüz durumda yer alıyor.
Kevin Grosskreutz kulüpsüz durumda yer alıyor.

Galatasaray'ın 2015 yılında Borussia Dortmund’dan transfer ettiği fakat evraklarının FIFA'dan geç gönderilmesinden dolayı, sarı-kırmızılı formayı resmi maçlarda hiç giyemeyen Kevin Grosskreutz Alman basınına açıklamalarda bulundu.

Sport1’e konuşan 32 yaşındaki Alman oyuncu, Galatasaray'a transferi hakkında sorulan bir soruya yanıt verirken çarpıcı ifadeler kullandı. Sarı-kırmızılı takıma transferiyle kariyerinin bittiğini belirten Grosskreutz," Galatasaray tercihim bir nebze kariyerimi bitirdi. Ayrıca önemli bir tecrübeydi de… Transfer döneminin son günü olduğu için oraya gitmek konusunda acele bir karar verdim. Bu kesinlikle bir hataydı ifadelerini kullandı.

  • Dünya Kupası'nı kazanmıştı
  • Son olarak Almanya 3. Lig takımlarından KFC Uerdingen 05 forması giyen Kevin Grosskreutz, ekim ayından beri kendisine kulüp bulamadı. 32 yaşındaki oyuncu, Alman Milli Takımı'nın 2014 Dünya Kupası’nı kaldırdığı kadro da yer alıyordu.


#Kevin Grosskreutz
#Galatasaray
3 yıl önce