Mahkemeden Emre'yi sevindiren karar

Yeni Şafak
11:39, 18/04/2016, Pazartesi
Diğer
Mahkemeden Emre'yi sevindiren karar
Emre Belözoğlu 10 yıl önceki olayla ilgili haklı bulundu.

Milli futbolcu Emre Belözoğlu'na 10 yıl önceki olayla ilgili mahkemeden mutlu eden haber geldi.

Başakşehir'de forma giyen Emre Belözoğlu 6 Ekim 2006'da bir bankanın Osmanbey şubesinden bireysel kredi kullandı. Banka, futbolcuya 44 bin 841 TL komisyon ve dosya masrafı kesti. Belözoğlu dosya masrafını geri alabilmek için ocak ayında tüketici mahkemesine başvurdu.


http://image.piri.net/resim/imagecrop/2016/04/18/11/43/resized_5e0f2-A547662_04.jpg

Hürriyet'in haberine göre mahkeme, dava dosyasını bilirkişiye gönderdi. Bilirkişi masrafın iade edilmesi yönünde görüş bildirdi. Banka, Emre Belözoğlu'na 44 bin 841 lira kredi komisyonu ile 1029 lira ekspertiz ücreti olmak üzere toplam 45 bin 870 lira ödeyecek.




Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026