|

Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç'ın yeni takımları resmen açıklandı

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Emre Kılınç, Mert Hakan ve Fatih Aksoy gidiyor. Bu futbolcular Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'a gidiyor. Mutlu oluyoruz, inşallah orada da çok başarılı olurlar" dedi.

10:54 - 19/07/2020 Pazar
Güncelleme: 16:47 - 19/07/2020 Pazar
Yeni Şafak
Süper Lig'de 3. sırada yer alan Sivasspor'un bu başarısında Mert Hakan Yandaş, Emre Kılınç ve Fatih Aksoy'un önemli katkıları bulunuyor.
Süper Lig'de 3. sırada yer alan Sivasspor'un bu başarısında Mert Hakan Yandaş, Emre Kılınç ve Fatih Aksoy'un önemli katkıları bulunuyor.

Süper Lig'in flaş ekibi Sivasspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay'dan, transferi merak edilen futbolcularla ilgili önemli bir açıklama geldi. CBC Sport'a konuşan deneyimli teknik adam; Mert Hakan Yandaş'ın Fenerbahçe'ye, Emre Kılınç'ın Galatasaray'a ve kiralık olarak forma giyen Fatih Aksoy'un Beşiktaş'a gideceğini söyledi.


"Büyük takımlara gitmeleri gayet normal"

Rıza Çalımbay, "Oyuncularımız başarılı oldukları zaman iyi takımlara, büyük takımlara gitmeleri gayet normal. Ben seviniyorum öyle şeyler olduğu zaman, çok da memnun oluyorum. Emre Kılınç, Mert Hakan ve Fatih gidiyor. Bu futbolcular Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'a gidiyorlar. Biz mutlu oluyoruz, inşallah orada da çok başarılı olurlar" dedi.

  • Mert Hakan Yandaş
  • 10 numara ve 8 numara bölgesinde forma giyen 25 yaşındaki Mert Hakan Yandaş, bu sezon Süper Lig'de çıktığı 30 maçta 6 gol atarken, 3 de asist kaydetti.


  • Emre Kılınç
    Her iki kanatın dışında 10 numara bölgesinde de görev yapabilen 25 yaşındaki Emre Kılınç, bu sezon ligde takımına 8 gol 5 asistlik katkı sağladı.

  • Fatih Aksoy
  • Bonservisi Beşiktaş'ta olan ve kiralık olarak Sivasspor forması giyen Fatih Aksoy, kırmızı-beyazlı formayla bu sezon ligde çıktığı 22 maçta 2 asist kaydetti.

#Mert Hakan Yandaş
#Emre Kılınç
#Fatih Aksoy
4 yıl önce