|

Muhammed Salah Kayserispor'un kapısından dönmüş

Dünya futbolunun zirvesindeki futbolculardan biri olan Muhammed Salah ile ilgili olarak ilginç bir gerçek ortaya çıktı. Mısırlı yıldızın ülkesinde oynarken Tolunay Kafkas tarafından keşfedildiği ancak Kayserispor'un Mısır liginden bir futbolcuya 1 milyon 200 bin euro vermemek için bu transferi gerçekleştirmediği belirtildi.

Yeni Şafak
22:27 - 2/05/2018 Çarşamba
Güncelleme: 23:05 - 2/05/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Muhammed Salah.
Muhammed Salah.

Liverpool'un Mısırlı yıldızı Muhammed Salah'la ilgili olay bir transfer gerçeği ortaya çıktı. A Spor'da katıldığı bir programda Salah'la ilgili değerlendirmelerde bulunan Uğur Karakullukçu, Liverpool'da gösterdiği performansla Avrupa'yı sallayan oyuncunun Kayserispor'un kapısından döndüğünü açıkladı.

Salah'ın Mısır'da oynarken Tolunay Kafkas tarafından keşfedildiğini belirten Karakullukçu, Kafkas'ın Kayserispor yönetimine oyuncunun alınması yönünde rapor verdiğini aktardı. Ancak sarı kırmızılı kulübün o dönem 'Mısır'dan bir futbolcuya 1 milyon 200 bin euro ödemeyelim' diyerek bu transferi gerçekleştirmediğini söyleyen Karakullukçu, bundan bir süre sonra Basel'in 2 milyon euro vererek Salah'ı transfer ettiği ifade etti.

  • Mısır'ın Arab Contractors takımından 2.5 milyon euro bonservis bedeliyle Basel'in yolunu tutan Salah burada gösterdiği performansla bir dönem Galatasaray ve Beşiktaş'ın da gündemine gelmiş ancak 2014 yılında 16.5 milyon euro karşılığında Chelsea'ye imza atmıştı. Chelsea'de vasat bir sezon geçiren ve sonrasında Roma'nın yolunu tutan Mısırlı futbolcu yıldızını burada bir kez daha parlatarak 42 milyon euro karşılığında Liverpool'a transfer olmuştu.
#Muhammed Salah
#Kayserispor
#Basel
6 yıl önce