|

Orman, Almanya pazarında

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, kadro planlaması kapsamında Almanya’ya gitti. Tolgay Arslan’ın satışı konusunda Stuttgart ile görüşecek olan siyah-beyazlı kulübün başkanı, Kaan Ayhan transferi için de Düsseldorf’la masaya oturacak.

Yeni Şafak ve
04:00 - 21/06/2018 Perşembe
Güncelleme: 03:55 - 21/06/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Orman, yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında Almanya’ya gitti.
Orman, yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında Almanya’ya gitti.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında Almanya’ya gitti.

Hem takıma yapılacak takviyeler hem de teklif gelen oyuncuların durumunu görüşmek üzere bu ülkeye giden siyah-beyazlı kulübün başkanı, ilk olarak Stuttgart kulübü ile masaya oturacak. Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş’ın başarılı orta saha oyuncusu Tolgay Arslan’a teklifte bulunan Alman kulübüyle görüşecek olan Orman, Stuttgart’ın teklifini yukarı çekmeye çalışacak. Tolgay Arslan’ı kadrosuna katmak isteyen Stuttgart, 27 yaşındaki oyuncu için 10 milyon Euro’yu gözden çıkardı. Başkan Orman, teklifi 14-15 milyon Euro’ya kadar arttırıp, Tolgay konusunda söz keserek Türkiye’ye dönmek istediği öğrenildi. Tolgay, geçtiğimiz sezon 43 maçta sahaya çıktı.

DİĞER HEDEF KAAN AYHAN

Beşiktaş’ın uzun zamandır ilgilendiği isimlerden birisi olan Kaan Ayhan, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın Almanya ziyaretinin nedenlerinden birisi oldu. Bu sezon Fortuna Düsseldorf ile 1. Bundesliga’ya yükselen genç oyuncu, kulübüyle olan sözleşmesini 2021’e kadar uzatmıştı. Beşiktaş’ın satın alma opsiyonuyla kiralamak istediği 23 yaşındaki sağ bek, Türk Milli Takımı’nın da formasını giyiyor. Önümüzdeki sezonlardan itibaren Türkiye’de kademeli olarak düşecek olan yabancı sayısı, Türk pasaportlu oyuncuları daha kıymetli hale getirecek. Bu nedenle elini çabuk tutmak isteyen siyah-beyazlılar, Alman ekibi Düsseldorf’a Kaan konusundaki teklifini iletecek. Aynı zamanda stoperde de oynayan başarılı savunma oyuncusu, geçtiğimiz sezon takımıyla 32 maça çıkarak 1 gol ve 2 asiste imza attı.

#Beşiktaş
#Almanya
6 yıl önce