|

Ortayı bulalım Dorukhan

Beşiktaş’ta gündemin bir numaralı konusu Dorukhan Toköz. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan milli futbolcuyla görüşen siyah-beyazlılar, orta noktayı bulup sözleşme uzatmak istiyor. Dorukhan’ın yıllık 900 bin euroya indiği ve görüşmeleri Asbaşkan Emre Kocadağ’ın yürüttüğü öğrenildi.

Haber Merkezi
09:24 - 24/10/2020 Cumartesi
Güncelleme: 09:33 - 24/10/2020 Cumartesi
Yeni Şafak
Dorukhan Toköz'ün Transfermarkt'taki güncel piyasa değeri 5 milyon euro.
Dorukhan Toköz'ün Transfermarkt'taki güncel piyasa değeri 5 milyon euro.

Beşiktaş’ta, dış tranfer döneminin kapanmasının ardından iç transferde de hareketli günler yaşanıyor. Özellikle Milli futbolcu Dorukhan Toköz konusu siyah-beyazlılarda gündemin ilk sırasını meşgul ediyor. Yönetim, Dorukhan konusunu devre arasına kadar çözmek istiyor. Siyah-beyazlı kulüp ile olan sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Yıllık 350 bin euro kazanan 24 yaşındaki futbolcunun, maaşında iyileştirme yapılması yönünde talebinin olduğu biliniyor.

Yeni teklif yapıldı

Başkan Ahmet Nur Çebi’nin, “Beşiktaş’ta oynamayı istediği takdirde sözleşme imzalar. Aksi takdirde ise Allah yolunu açık etsin” sözlerini kullandığı Dorukhan konusuyla artık Asbaşkan Emre Kocadağ ilgilenecek. Menajeri Ahmet Bulut ise, Milli futbolcu ile ilgili Beşiktaş’tan başka bir takımla görüşmediklerini belirtti. Sakatlığı nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalan Dorukhan konusunda temkinli davranan Beşiktaş yönetimi, 500 bin euro teklif ettiği orta saha oyuncusuna bonusların da olduğu yeni teklifini yaptı ve “Ortayı bulalım” mesajını verdi. Dorukhan’ın 1.1 milyon euroluk talebini 900 bin euroya indirdiği öğrenildi.


#Beşiktaş
#Dorukhan Toköz
3 yıl önce