|

PAOK - Beşiktaş maçı ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak?

UEFA Şampiyonlar Ligi 2’nci Eleme Turu'nda Beşiktaş, deplasmanda Yunanistan ekibi PAOK ile karşı karşıya gelecek. Siyah-beyazlılarda teknik direktör Sergen Yalçın'da PAOK maçı için kamp kadrosunu belirledi. Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan oyuncular Yunanistan'a götürülmedi. Peki PAOK, Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi yayınlanacak? Beşiktaş'ın muhtemel 11'i nasıl olacak? Beşiktaş, PAOK maçına dair bütün gelişmeleri Yeni Şafak Spor'dan takip edebilirsiniz.

15:02 - 19/08/2020 الأربعاء
Güncelleme: 11:51 - 24/08/2020 الإثنين
DHA
Beşiktaş'ta yeni sezon çalışmaları devam ediyor.
Beşiktaş'ta yeni sezon çalışmaları devam ediyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi 2’nci Eleme Turu'nda PAOK sahasında temsilcimiz Beşiktaş'ı konuk edecek. Karşılaşmayı İtalyan hakem Daniele Doveri yönetecek.

Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi 2’nci Eleme Turu’nda PAOK ile deplasmanda oynayacağı maçta görev alacak hakemler de belli oldu. Mücadeleyi İtalya Futbol Federasyonu’ndan Daniele Doveri yönetecek. Doveri'nin yardımcılıklarını ise Matteo Passeri ve Dario Cecconi üstlenecek. Karşılaşmanın 4’üncü hakemi ise Gianpaolo Calvarese olacak.

  • PAOK,Beşiktaş maçı ne zaman?
  • UEFA Şampiyonlar Ligi 2’nci Eleme Turu'nda PAOK sahasında temsilcimiz Beşiktaş'ı ağırlayacak. Mücadele 25 Ağustos Salı günü saat 21.00'de Toumba Stadyumu'nda oynanacak. PAOK, Beşiktaş maçı Kanal D'den şifresiz bir şekilde yayınlanacak.
Bakan Kasapoğlu açıkladı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, PAOK-Beşiktaş maçının Kanal D'den şifresiz bir şekilde yayınlanacağını duyurdu. Bakan Kasapoğlu, "Sevgili sporseverler, sesinizi duyduk, mesajlarınız yerine ulaştı. Temsilcimiz Beşiktaş’ın 25 Ağustos’ta PAOK ile oynayacağı karşılaşma KanalD’de yayınlanacak. Temsilcimiz Besiktaş’a yürekten başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın kamp kadrosu belli oldu

Öte yandan teknik direktör Sergen Yalçın, Douglas ve Adem Ljajic'i PAOK maçı kadrosuna almadı. Teknik adamın belirlediği 19 futbolcu ise şöyle;

"Ersin Destanoğlu, Utku Yuvakuran, Enzo Roco, Welinton Souza Silva, Rıdvan Yılmaz, Domagoj Vida, Fabrice N'Sakala, Georges N'Koudou, Oğuzhan Özyakup, Atiba Hutchinson, Ajdin Hasic, Necip Uysal, Dorukhan Toköz, Bernard Mensah, Jeremain Lens, Tyler Boyd, Umut Nayir, Güven Yalçın, Cyle Larin"

Beşiktaş'ın muhtemel 11'i

Teknik direktör Sergen Yalçın'ın PAOK karşısına çıkartacağı kadro merakla bekleniyor. Tecrübeli teknik adamın yeni transferlerin 3'ünü de sahaya sürmesi beklenirken, Burak'ın ayrılmasından sonra santrfor transferinin yetişmemesi üzerine Cyle Larin'in onbirde başlama ihtimalinin yüksek olduğu öğrenildi.

Henüz sağ bek transferi de yapmayan siyah beyazlı takımda, defansın sağında Lens, stoper ikisilinde Vida-Welinton ve sol bekte N'Sakala yer alacak. Orta sahada Atiba-Necip-Mensah üçlüsünün oynaması beklenirken, hücumun sağ kanadında Boyd, sol kanadında da N'Koudou ve santrforda da Larin'in sahaya çıkması beklenen kadro tercihi.

  • Beşiktaş'ın PAOK karşısındaki muhtemel 11'i:
    Ersin-Lens-Vida-Welinton-N'Sakala-Atiba-Necip-Boyd-Mensah-N'Koudou-Larin şeklinde.




#PAOK
#Beşiktaş
#maçı
#ne zaman
#saat kaçta
#hangi kanalda
٪d سنوات قبل