|

Parasını sonuna kadar almak için F.Bahçe'den ayrılmıyor

Fenerbahçe'nin iki sezon önce Malaga'dan kadrosuna kattığı Carlos Kameni, sarı lacivertlilerden ayrılmamakta ısrarcı. Kamerunlu file bekçisinin bu tercihinin arkasında ise kulüple yaptığı sözleşme var.

Yeni Şafak
23:17 - 9/01/2019 Çarşamba
Güncelleme: 23:48 - 9/01/2019 Çarşamba
Yeni Şafak
Carlos Kameni, Fenerbahçe A Takımı ile idmanlara çıkmıyor. Tecrübeli kalecisi Antalya kampına da götürülmedi.
Carlos Kameni, Fenerbahçe A Takımı ile idmanlara çıkmıyor. Tecrübeli kalecisi Antalya kampına da götürülmedi.

Fenerbahçe'ye büyük umutlarla transfer olan Carlos Kameni, sarı lacivertlilerle yaptığı sözleşme şartları sebebiyle takımdan ayrılmaya yanaşmıyor.

Fenerbahçe ile sözleşmesi 2020 yılında sona erecek olan tecrübeli file bekçisi yönetimin 'kendine takım bul' teklifini sarı lacivertlilerde kazandığı ücreti hiçbir takımda alamayacağı için reddediyor.

Aziz Yıldırım döneminde Fenerbahçe ile yıllık 2.2 milyon euro karşılığında anlaşan Kameni'nin bu rakam sebebiyle sözleşmesinin sonuna kadar takımda kalmak istediği ve kontrat şartları gereği bu parayı almak istediği belirtildi.

Kameni, sezon başından bu yana Fenerbahçe'de kadro dışı durumunda. 34 yaşındaki kaleci sarı lacivertli forma ile şimdiye kadar çıktığı 16 resmi maçta 20 gol yedi. Tecrübeli file bekçisi sarı lacivertlilerdeki 16 maçın sadece 4'ünde kalesini gole kapatabildi.


#Fenerbahçe
#Kameni
5 yıl önce
default-profile-img