|

Pepe'den kulüp personeline büyük jest

Beşiktaş'ta bu sezon attığı gollerle savunma performansının yanı sıra skorer yönüyle taraftarları mest eden Pepe geçtiğimiz günlerde yaptığı asistle Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri personelini de mutlu etti.

Yeni Şafak
09:17 - 8/09/2018 Cumartesi
Güncelleme: 09:26 - 8/09/2018 Cumartesi
Diğer
Pepe, Beşiktaş'ın Partizan'la karşılaştığı maçta fileleri havalandırmayı başardı.
Pepe, Beşiktaş'ın Partizan'la karşılaştığı maçta fileleri havalandırmayı başardı.

Siyah-beyazlıların Brezilyalı futbolcu Adriano geçen yıl verdiği bir röportajda takımın en bonkör oyuncusu olarak Pepe’yi gösterirken Portekizli yıldızın neden bu unvanın sahibi olduğu Bursa maçı öncesinde yaptığı jestle net bir şekilde anlaşıldı.

Maç başı 56 bin euro kazandı

Beşiktaş'a geçen sezon 2 yıllığına, 9 milyon 500 bin euroya imza atan Pepe puan başı olarak da 4 bin euro alıyor. Portekizli yıldız şu ana kadar geride kalan 10 resmi maçın 8’inde görev alırken Beşiktaş bu seride 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi elde etti. Pepe de 14 puanın karşılığı olarak 56 bin euro elde etti.

  • Vatan'da yer alan habere göre; dünkü kurla yaklaşık 420 bin TL almaya hak kazanan 35 yaşındaki futbolcu bu paranın önemli bir kısmını personele dağıttı.

İçinde 15'er bin ve 10'ar bin TL bulunan zarfları Bursaspor ile deplasmanda oynanacak maç için tesislerden ayrılmadan malzemeci, sağlık ekibi, mutfak ekibi ve güvenlik görevlerine dağıtan Pepe bu hareketiyle personelin gönlünde taht kurdu.


#Pepe
#Beşiktaş
6 yıl önce