|

Pereira ve ekibine tazminat ödenecek mi?

Fenerbahçe'de yolların ayrıldığı Vitor Pereira ve ekibiyle ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Sarı lacivertli yönetimden alınan bilgilere göre Portekizli teknik adam ve ekibine sözleşme fesih bedeli ödeneceği ancak bu rakamın söylenildiği gibi 4 milyon euro olmadığı belirtildi.

Yeni Şafak
15:08 - 11/08/2016 Perşembe
Güncelleme: 18:05 - 11/08/2016 Perşembe
Yeni Şafak
Vitor Pereira ve ekibinin sözleşme fesih bedeli alacağı belirtildi.
Vitor Pereira ve ekibinin sözleşme fesih bedeli alacağı belirtildi.

Fenerbahçe'de görevine son verilen Vitor Pereira'nın tazminat alıp, almayacağı merak konusu olmuştu. Sarı lacivertlilerden alınan bilgilere göre Portekizli teknik adam ve ekibine 2- 2.5 milyon euro aralığında bir ödeme yapılacağı aktarıldı.



Önceki günlerde Pereira ve ekibinin takımdan ayrılmasının maliyetinin 4 milyon euroyu bulabileceği belirtilmişti. Ancak kulüp yetkilileri bu rakamı yalanladı. Portekizli teknik adam ve ekibine 2-2.5 milyon euro seviyesinde bir ödeme yapılacağı aktarıldı.



Vitor Pereira, Fenerbahçe'nin başında geçtiğimiz sezon 34 lig maçında 22 galibiyet, 8 beraberlik ve 4 mağlubiyet almıştı. Beşiktaş'a şampiyonluğu kaptırdıktan sonra takımdan gönderilmesi beklenen Pereira tazminatı sebebiyle görevine devam etmiş ancak Monaco karşısında alınan 3-1'lik mağlubiyet bardağı taşıran son damla olmuştu.
















-


















#Vitor Pereira
#Fenerbahçe
8 yıl önce