|

Real Madrid’e 4-3-3 karşı sistemi

Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde tarihinin en kötü performansını sergileyen Galatasaray’da, teknik heyet sistem değişikliğine gidiyor. Süper Lig’de 4-3-3 dizilişiyle oynayan sarı-kırmızılılar, Real Madrid karşısında da aynı sistemle sahada olacak

Umut Yılmaz
04:00 - 4/11/2019 Pazartesi
Güncelleme: 10:38 - 4/11/2019 Pazartesi
Yeni Şafak
Galatasaray, bu sezon Devler Ligi'nde çıktığı 3 maçta 1 puan alabildi.
Galatasaray, bu sezon Devler Ligi'nde çıktığı 3 maçta 1 puan alabildi.

Şampiyonlar Ligi’nde Real Madrid ile deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray’da, teknik heyet, taktiksel değişikliklere gitmeyi planlıyor. Bu sezon Süper Lig maçlarında 4-3-3 dizilişi ile oynamasına rağmen Şampiyonlar Ligi’nde iki maçtır 3-5-2 düzeniyle çıkan Galatasaray, Real Madrid maçıyla birlikte tekrar 4-3-3’e dönecek. 3-5-2 dizilişi ile Türk Telekom Stadı’nda oynadığı iki karşılaşmadan da yenilgi ile ayrılan sarı-kırmızılılar, Santiago Bernabeu’da oynanacak olan maçta özüne dönecek. Bir üst tura çıkmak için Real Madrid karşısında galibiyet arayacak olan Galatasaray, sezon başından bu yana uyguladıkları taktiği ortaya koyacak.

FALCAO’DAN SONRA BELHANDA DA YOK
  • Galatasaray’da Real Madrid maçında oynamayacağı daha önce açıklanan Kolombiyalı oyuncu Radamel Falcao’dan sonra Younes Belhanda da bu zorlu mücadelede forma giymeyecek. Sarı-kırmızılılarda teknik heyet, ligde Çaykur Rizespor karşılaşmasında oynatmadığı Belhanda’yı Real Madrid maçında da yedek oturtmayı planlıyor. Son dönemde formsuzluğu ile dikkat çeken Faslı yıldızın taraftarla da arası açılmıştı.
#Galatasaray
#Real Madrid
#Radamel Falcao
#Younes Belhanda
#Sistem
5 yıl önce