|

Rıdvan Dilmen, Aziz Yıldırım'ın teklifini açıkladı

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'la yaptığı görüşmede kendisine teklif yapıldığını doğruladı. Dilmen, Yıldırım'ın kendisine 'Kulübümüzün kapısı sana her zaman açık. Her zaman görev alabilirsin kulüpte' dediğini belirtti.

Yeni Şafak
09:32 - 11/08/2016 Perşembe
Güncelleme: 09:57 - 11/08/2016 Perşembe
Diğer
Rıdvan Dilmen, bağlandığı bir TV kanalında Aziz Yıldırım'ın kendisine teklifte bulunduğunu açıkladı!
Rıdvan Dilmen, bağlandığı bir TV kanalında Aziz Yıldırım'ın kendisine teklifte bulunduğunu açıkladı!

Rıdvan Dilmen, Habertürk'te yayınlanan Karşıt Görüş programına katıldı ve şike süreciyle ilgili ve Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile kulüpte görev alma konusu hakkında önemli açıklamalar yaptı.



Ünlü yorumcu Aziz Yıldırım'ın kendisine 'Kulübümüzün kapısı sana her zaman açık. Her zaman görev alabilirsin kulüpte' dediğini söyledi.



Ülkede yaşanan son olaylara da değinen Rıdvan Dilmen, 'Türkiye'deki birlikteliğin stadyumlarda olması gerektiği mesajı çok önemli. Toplumsal bir barış var. Tribünlerde de olmalı' dedi.



Bochum davasında adının geçtiği konuşmasına yanıt veren Rıdvan Dilmen, 'Şikenin 'ş' harfiyle asla işim olmadı. Ne ben sorgulandım, ne takibe alındım. Hayatımın hiçbir kısmında bu dosyayla adım yan yana gelmedi. Birkaç tane kendini bilmez yalandan bir şeyler konuştular. Ben 'bu dosyaya kim bakıyorsa ona gideceğim' dedim, gittim. Adam bana 'kardeşim güle güle seninle işimiz yok' dedi. Bochum davasında benim adım yan yana gelmez' şeklinde konuştu.








#Rıdvan Dilmen
#Aziz Yıldırım
#Fenerbahçe
8 yıl önce