|

Rıdvan Dilmen: Fenerbahçe için üzülüyorum

Başakşehir-Fenerbahçe maçının ilk yarısını değerlendiren Rıdvan Dilmen, sarı-lacivertlilerle ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. Dilmen iki takım arasındaki 26 puanlık farkın normal olduğunu söyledi.

Haber Merkezi
20:14 - 9/03/2019 Cumartesi
Güncelleme: 20:25 - 9/03/2019 Cumartesi
Yeni Şafak
Futbol yorumcusu ve yazarı Rıdvan Dilmen.
Futbol yorumcusu ve yazarı Rıdvan Dilmen.

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Başakşehir'in Fenerbahçe karşısında ilk yarıyı 1-0 önde kapattığı maçı yorumladı. Dilmen'in NTV'de yaptığı açıklamalar şöyle;

"Bir çınar için dramatik durum"
  • "Bir Çinli olsam, 'Burada güzel maç var' deseler gelirim. 'Kim kiminle oynuyor?' diye sorarım. 'Turuncu takımla, beyaz takım arasında puan farkı 26' derler. Devre arasında da derim ki; '26 puan normal', bir çınar için dramatik durum."
"Tolgay kötü değil ama cankurtaran da değil"

  • "Eljif'in oynaması, 'aman bu Caiçara var ya bizi mahveder' hamlesi. Müthiş de bir Tolgay sevdası var. Tolgay kötü oyuncu değil ama cankurtaran da değil. Ben oynamıyorum, izliyorum ama top İrfan Can'a gelince ben yana çekeceğini biliyorum, Tolgay sen de biliyorsun. Bir kere de çekmedi, iki kez çekti."
"Antrenman maçına döndü"

  • "İlk yarının son 20 dakikası bir antrenman maçına döndü. Fenerbahçe için üzülüyorum, Başakşehir'i kutluyorum."
"Adlarını duymadık"
  • "Soldado ile Jailson'un adını duymadık, yok oldular. Miha Zajc da oyunda yok. Yanlış taktik ve yanlış oyuncularla oynayan bir Fenerbahçe var."
#Rıdvan Dilmen
#Fenerbahçe
#Başakşehir
5 yıl önce