|

Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe senaryosu

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Erzurumspor ile oynadığı maçın ilk 45 dakikasını değerlendirdi. Dilmen, sarı lacivertlilerin sezon sonunda puan tablosunun neresinde olacağı konusunda da flaş bir çıkış yaptı.

Yeni Şafak
21:03 - 17/12/2018 Monday
Güncelleme: 21:47 - 17/12/2018 Monday
Yeni Şafak
Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen .
Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen .

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe-Erzurumspor maçının ilk yarısını değerlendirdi. Dilmen, sarı lacivertli yönetimin Ersun Yanal konusunda geç kalınmış bir karar aldığını belirtirken takımın sezon sonunda puan tablosunun neresinde olacağı konusunda da ses getiren bir değerlendirmede bulundu.

Rıdvan Dilmen'in açıklamalarından öne çıkanlar;
  • "Bu kadro, alternatifi bol bi kadro. 10 üzerinden 6,5-7'lik oyuncular bir arada. Oyuncular üzerinde bir baskı oldu. Koeman da, Cocu'nun devamıydı. Ersun Yanal gibi şampiyon olmuş bir teknik adam geldi. Ersun Yanal fizik gücü iyi bir takım oldu, çok da kötü bir takım değil. 4-3-3 oyunu oynuyor Ersun Yanal. Ben Fenerbahçe için 'bir ağaç koysan, bu kadar kötü olmaz' demiştim. Ersun Yanal her teknik adamın yapacağı gibi antrenmanlarda çocuk oyunları oynatarak moral verdi. İlk yarıda net bir skor. Taraftarın da, ekran başında olan insanların da beklentisi buydu. Fenerbahçe 111, 108 km falan koşan bir takımdı ama top rakipteyken koşuyordu. Şimdi yardımlaşma için koşuyor. Fenerbahçe'nin 8. olma ihtimali yok, 5-7 arasına atar takımı Ersun Yanal. 4. olursa da şaşırmam. Fenerbahçe'nin bu kadrosu da düşmez, bu taraftar da düşmez, forması da düşmez. Zaman gösterecektir bunu."

#Rıdvan Dilmen
#Fenerbahçe
5 years ago