|

Rıdvan Dilmen'den tepki çeken Adem Llajic yorumu

Beşiktaş'ın Yeni Malatya ile oynadığı maçı değerlendiren Rıdvan Dilmen, siyah beyazlılarla ilgili dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Dilmen'in Adem Llajic ile ilgili yorumu ise Beşiktaşlı taraftarların tepkisini çekti.

Yeni Şafak
20:59 - 15/09/2018 Cumartesi
Güncelleme: 22:57 - 15/09/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
Rıdvan Dilmen.
Rıdvan Dilmen.

Beşiktaş'ın Yeni Malatya ile oynadığı maçı değerlendiren Rıdvan Dilmen, Adem Llajic ile ilgili yaptığı yorum siyah beyazlı taraftarların tepkisini çekti.

İşte Rıdvan Dilmen'in ilk 45 dakika için yaptığı yorumlar;
  • "Beşiktaş'ı beğenen bir futbol adamıyım. Beşiktaş'ın kötü oyunundan birini bugün ilk yarıda gördüm. Şenol hoca başta olmak üzere bir gerginlik var. Tuhaf bir durum var, Beşiktaş gerginliğini atmalı. Beşiktaş tecrübeli bir takım. Beşiktaş bu kadar panik halinde oynayamaz. 30 küsürüncü dakikada 16 faul vardı, faul sayısı çok yüksek. Beşiktaş'ın kazanması için sakin olması lazım. Beşiktaş'ın forvet arkası da, diğer forvet arkaları gibi olmalı. Alex ve Talisca gibi 15'er gol atan forvet arkaları olmalı. Muhtemelen hoca, Babel'i yorgun diye oynatmadı. Tolgay ile Babel'in kilit oyuncular olacağını düşünüyorum. Devrede tamamen sakin bir Şenol Güneş olmasını beklerim, liderin sakinliği aşılaması gerekiyor. 'Beyler, ne yapıyorsunuz' demekle falan olmaz. Beşiktaş'a telaş yakışmıyor, kötü oyun olarak dönüyor. Çok gerginler."
Rıdvan Dilmen'in ikinci yarı ve Llajic ile ilgili yaptığı yorum;
  • "Beşiktaş çok zor bir maç kazandı. Tekrar potaya girmek istiyor. Beşiktaş boşuna geriliyor. Bu kadar heyecan bu kadar stres, buna gerek yok. Beşiktaş'ın sakinliğe ihtiyacı var. Son yarım saat Beşiktaş taraftarı son yıllardaki gibi değil. Oyunda o kadar gerginlik var ki maçı kopartamıyorlar. 10 kişi kalmasında bunda erken. Medel'i sanki eliyle çekti diye gördü ve o yüzden attı. Ayakla müdahalesinden attıysa anlamsız. Faul değil bir kere."
#Beşiktaş
#Rıdvan Dilmen
6 yıl önce