|

Roberto Mancini unutamadığı anı anlattı

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Roberto Mancini, Zenit günleri ve Galatasaray'daki kariyeri hakkında TRT Spor'a açıklamalarda bulundu. İtalyan teknik adam sarı kırmızılı kulüpten ayrılırken "Tazminat aldınız mı?" sorusuna da taraftarları mest eden bir cevap verdi.

Yeni Şafak
10:13 - 15/02/2018 Perşembe
Güncelleme: 10:25 - 15/02/2018 Perşembe
Roberto Mancini, sezon başında Rus ekibi Zenit'in başına geçmişti.
Roberto Mancini, sezon başında Rus ekibi Zenit'in başına geçmişti.

Galatasaray'da 1 sezon çalışan ve Türkiye Kupası kazanan İtalyan teknik adam Roberto Mancini, sarı kırmızılılardaki kariyeri ve Zenit günleri hakkında konuştu.

İşte Roberto Mancini'nin açıklamalarından öne çıkanlar;
  • "Yeni bir deneyim yaşamak istiyordum. Değişik bir mantalite, yeni bir ülke ve takım. Uzun yıllar sonra yapılan bir takım. Biz bugüne kadar çok iyi çalıştık. Ligde 2. sıradayız. Zirvede kalmayı hak ediyorduk. Çok iyi oynadık. Hak etmediğimiz 3 mağlubiyet aldık. Önümüzde 10 maçımız var hepsini kazanmaya çalışacağız. Avrupa Ligi'nde zor gruptaydık ve 16 puan topladık. Perşembeden pazara birçok değişiklik yaptık."
Galatasaray'dan ayrılırken tazminat aldınız mı?
  • "Taraftar beni seviyor; Türkiye Kupası'nı aldık, Şampiyonlar Ligi'nde ve ligde de iyi işler çıkarttık. Ben de Galatasaray taraftarını çok seviyorum. Sadece Galatasaray taraftarı değil; Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarı ile de sorunum olmadı. Görevim bitmişti ve tazminat almak doğru olmazdı."
Kariyerinde unutamadığı bir an var mı?
#Roberto Mancini
#Galatasaray
#Zenit
6 yıl önce