|

'Robinho Brezilya'dan kaçıp' Sivas'a imza attı iddiası

Sivasspor'un kadrosuna kattığı dünyaca ünlü yıldız Robinho'nun transferine dair şoke eden bir iddia ortaya atıldı. Brezilyalı futbolcunun, İtalya'da tecavüz suçlamasıyla yargılandığı davadan 9 yıl ceza aldığı ve ülkesinin yıldız ismi, İtalya'ya teslim edebilme durumu sebebiyle Sivasspor'dan gelen transfer teklifine 'evet' dediği belirtildi. Kırmızı beyazlı kulüp ise Robinho'ya tecavüz davasından verilen kararın onanması halinde sözleşmesini tek taraflı olarak feshetme maddesi koydurdu.

Yeni Şafak
12:34 - 24/01/2018 mercredi
Güncelleme: 13:58 - 24/01/2018 mercredi
Yeni Şafak
Sivasspor, Brezilyalı forvet oyuncusu Robinho ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.
Sivasspor, Brezilyalı forvet oyuncusu Robinho ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Sivasspor'a transfer olarak futbol kamuoyunda şaşkınlık yaşatan Robinho transferiyle ilgili Brezilya medyasından kafa karıştıran iddialar ortaya atıldı.

  • Tecavüz suçundan dolayı 9 yıl hapis cezası alan futbolcunun transferi ülkesinde şaşkınlık yaşattı. Eski kulübü Santos'a imza atması beklenen futbolcunun hakkında verilen hapis kararı sebebiyle İtalya'ya teslim edilme korkusuyla Süper Lig ekibi Sivasspor'dan gelen teklife 'evet' dediği belirtildi.

Türk futbol kamuoyunda da eleştirilere neden olan bu transfer için Sivasspor yönetimi ise sessiz. Kırmızı beyazlı kulüp oyuncunun hukuksal problemiyle ilgili bir açıklamada bulunmazken sözleşmesine konuyla ilgili bir fesih maddesi koydurduğu aktarıldı.


#Sivasspor
#Süper Lig
il y a 6 ans