|

Şenol Güneş'e atılan cismin en net görüntüsü

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in derbide kafasına isabet ederek hastanelik olmasına neden olan cismin en net görüntüsü ortaya çıktı.

Yeni Şafak
17:16 - 21/04/2018 суббота
Güncelleme: 18:06 - 21/04/2018 суббота
Yeni Şafak
Şenol Güneş kafasına gelen bu madde nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı.
Şenol Güneş kafasına gelen bu madde nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı.

Türkiye Kupası'nda oynanan ve yaşanan olaylar sebebiyle tatil edilen Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde teknik direktör Şenol Güneş'in hastanelik olmasına neden olan anın en net görüntüsü ortaya çıktı.

Soyunma odasına girerken göğsüne bardak su gelen Güneş'in yavaşlatılmış görüntülerde o anda kafasına da çakmak benzeri bir madde isabet ettiği görülüyor.

Sosyal medyada tecrübeli çalıştırıcının göğsüne gelen bardak su nedeniyle yere düştüğü ve durumun abartıldığı şekilde yorumlar yapılmıştı.


"Ölseydim o dikiş gerçek mi olacaktı?"

Şenol Güneş Hürriyet'e verdiği röportajda kafasındaki dikişlerin sahte olduğu yönündeki spekülasyonlara şöyle cevap verdi;


  • "Niye atsınlar dikişi? Ölseydim o dikiş gerçek mi olacaktı? Diyelim ki hiçbir şey atılmadı, benim de kafama bir şey gelmedi. Rahat mı edecekler? İlla ağır komalık mı olmak lazım? İnsanlar bir film çeviriyorlar kafalarında. O zaman Şenol Güneş attırdı. ‘Kafama at dedi sonra da poz verdi...’ sonra da bunun üzerine konuşuyorlar."

#Şenol Güneş
#Beşiktaş
#Fenerbahçe
6 лет назад