Şenol Güneş'ten Fabri için onay çıkmadı
10:14, 15/07/2018, PazarG: Güncelleme: 10:21, 15/07/2018, Pazar
Diğer

Şenol Güneş.
Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in, Fulham'ın 7 milyon poundluk (44 milyon TL) teklif yaptığı Fabri'nin transferine onay vermediği ifade edildi.
İngiltere Premier Lig ekibi Fulham, Beşiktaş'ın İspanyol file bekçisi Fabri için 7 milyon poundluk (44 milyon TL) bir teklif yapmıştı.
Fanatik'te yer alan habere göre yönetim düşünmek için süre isterken, teknik direktör Şenol Güneş'ten bu transfere onay çıkmadı.
- Bu rakamlara Fabri gibi kaliteli bir kaleci bulamayacaklarını söyleyen tecrübeli çalıştırıcı, 30 yaşındaki eldivenin takımda kalmasını istedi. Başkan Fikret Orman ve ekibi ise görüşmeleri askıya aldı.
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.