|

Simovic: Türkiye'de en iyi kaleci Muslera

Galatasaray'ın eski kalecilerinden Zoran Simovic, Türkiye'deki en iyi eldivenin Fernando Muslera olduğunu ifade etti. Fenerbahçe'den kaleci antrenörlüğü teklifi alması halinde ne cevap vereceği sorulan Simovic, "Sadece teşekkür ederim" dedi.

14:36 - 21/09/2019 Cumartesi
Güncelleme: 14:50 - 21/09/2019 Cumartesi
AA
1984 yılında Galatasaray'a transfer olan Simovic, 1990 yılına kadar sarı-kırmızılı takımın kalesini korumuştu.
1984 yılında Galatasaray'a transfer olan Simovic, 1990 yılına kadar sarı-kırmızılı takımın kalesini korumuştu.

Sancaktepe Belediyesinin düzenlediği kitap fuarında söyleşiye katılan Karadağlı eski kaleci, Türkiye'de çok genç ve kaliteli kaleciler olduğunu belirterek, "Ben de kaleci olduğum için kaleciler hakkında yorum yapmak istemiyorum. Fenerbahçe ve Trabzonspor'un kalecilerinin genç ve yetenekli olduğunu görüyorum. Maç oynayarak tecrübe kazanmaları gerekiyor. Büyük takımlar şampiyonluk mücadelesi verdiği için böyle takımlarda kaleci olmak zor. Çok çalışmaları gerekiyor. Ama Türkiye'de en iyi kaleci olarak Muslera'yı görüyorum" diye konuştu.


"Şampiyon Galatasaray olur"

Simovic, bu sezon hangi takımın şampiyon olmasını beklediği yönündeki soruya "Bu sene şampiyon Galatasaray olur" şeklinde cevap verdi.

Neuchatel Xamax maçı

Neuchatel Xamax ve Monaco maçlarını unutamadığını söyleyen Simovic, "Neuchatel Xamax ile oynadığımız ilk maçtan sonra şansımızın azaldığını düşündük ama takım olarak kenetlendik ve tur atladık. Futbol sürprizlere açık bir oyun ve biz de sürpriz yapan bir takımız. Monaco'yu yenmek de bizim için sürpriz oldu. İnanılmaz bir şey gerçekleştirip Monaco'yu eledik. Bunu hala kendi aramızda konuşuyoruz. Bu maçları unutamıyorum. Derbiler de benim için unutulmaz maçlardı" ifadelerini kullandı.


"Fenerbahçe'ye sadece teşekkür ederim"

Fenerbahçe'den kaleci antrenörlüğü teklifi alması halinde ne cevap vereceği sorulan Simovic, "Sadece teşekkür ederim" dedi.


#Simovic
#Galatasaray
#Fenerbahçe
#Muslera
4 yıl önce
default-profile-img