|

Son Kartal Anderson

Benfica'nın Brezilyalı stoperi Anderson Cleber ile prensipte anlaşan siyah-beyazlı yöneticilerin bugün resmi sözleşmeyi imzalatacağı bildirildi.

00:00 - 18/07/2007 Çarşamba
Güncelleme: 01:10 - 18/07/2007 Çarşamba
Yeni Şafak
Son Kartal Anderson
Son Kartal Anderson

Stoper transferinde çeşitli isimlerle görüşen Beşiktaş'ın, son olarak gündemine aldığı Benfica'nın oyuncusu Anderson Cleber ile prensipte anlaştığı bildirildi. Siyah-beyazlıların Brezilyalı futbolcunun kulübüyle de 2.8 milyon euro bonservis bedeliyle anlaştığı bildirildi. Portekiz basınında yer alan habere göre, 1.80 boyunda 27 yaşındaki futbolcunun Benfica'da kalmak istemediği ve transferin kesinleşmesi için işin imzaya kaldığı bildirildi. Anderson'un menajeri Giuliano Bertolucci, 4 yıllık mukavele konusunda tüm detayların tamamlandığını belirtirken, Beşiktaşlı yöneticilerin Lizbon'a gidip, resmi mukaveleyi imzalayacağı öğrenildi.


RİCO-BOBO ESKİ ARKADAŞI

2005 yılında Corinthians'tan gelen Anderson'un Beşiktaş'ta eski takım arkadaşları Ricardinho ve Bobo ile buluşacak olması nedeniyle bu transfer için istekli olduğu ifade edildi. Portekiz basını, teknik direktör Roland Koeman'ın döneminde Luisao ile iyi bir ikili oluşturan ve takımının Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynamasını sağlayan Anderson'un, yeni hocası Fernando Santos'un kendisini savunmanın solunda oynattığı ve defansın göbeğinde yer almak istediği için ayrılmak istediği bildirildi. Brezilya Milli Takımı formasını sadece 1 kez giyen Anderson görev aldığı Guatemala maçında savunmada görev yapmasına rağmen 1 gol attı.


17 yıl önce