|

Sturridge’e 'Come To Beşiktaş' etkisi

İngiliz basını, geçtiğimiz sezon Negredo ve Vagner Love gibi golcülerinden istediği performansı alamayan siyah-beyazlıların forvet transferi için İngiliz oyuncuyla ilgilendiğini yazdı. Beşiktaş’ta Oumar Niasse de yeniden gündeme geldi

Yeni Şafak ve
04:00 - 6/06/2018 Çarşamba
Güncelleme: 03:56 - 6/06/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Daniel Sturridge
Daniel Sturridge

Geçtiğimiz sezon kadrosuna kattığı yıldız futbolculardan istediği verimi alamayan Beşiktaş, santrfor mevkiini güçlendirmek için girişimlerini tüm hızıyla sürdürüyor.

Negredo’yu iyi bir ücretle göndermeyi düşünen siyah-beyazlıların listesinin ilk sırasında Daniel Sturridge’in yer aldığı öğrenildi. Geçen sezon İngiltere Premier Lig ekibi West Bromwich’de kiralık olarak forma giyen, ardından Liverpool’a geri dönen 28 yaşındaki yıldız oyuncu için İngiliz Daily Express Gazetesi, Jürgen Klopp’un Sturridge’i gelecek sezon kadroda düşünmediğini yazdı.

Haberde, Beşiktaş taraftarının başlattığı “Come to Beşiktaş” kampanyasının İngiliz oyuncuyu etkilediği de belirtildi. Sturridge’in ise Liverpool Teknik Direktörü Jurgen Klopp’un kendisi hakkında vereceği resmi karar sonrasında Beşiktaş’la resmi görüşmelerin başlayacağını gündeme getirdi.

OUMAR NIASSE DE GÜNDEMDE

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Cenk Tosun’u kadrosuna katmak isteyen Everton’ın 22 milyon Euro’da indirim yaptırabilmek için Oumar Niasse’yi kullanmak istemişti. Siyah-beyazlılar buna karşı çıkarken, Senegalli forveti elinden çıkarmak isteyen İngiliz ekibi bir kez daha Beşiktaş yönetimiyle transfer konusunda temasa geçti. Siyah-beyazlı yönetim ile görüşme halinde olan İngiliz ekibinin yapılacak teklife göre indirim yapabileceği belirtildi. 28 yaşındaki Niasse bu sezon Everton formasıyla 22 maçta 8 gol atıp 2 de asist yaptı.

Sağ bek için Rafael hamlesi

Öte yandan Fransız basını Beşiktaş’ın sağ bek için Fransa’nın Lyon takımında forma giyen Rafael da Silva için transfer teklifinde bulunduğu öne sürdü. Alternatif olarak ise siyah-beyazlıların Daniel Opare ile prensipte anlaşmaya vardığı öğrenildi. 2014-15’de yarım sezon Beşiktaş’ta oynayan Opera geçen yıl Agsburg forması giyiyordu.

  • Beşiktaş’ta ilk imza
    Oğuzhan’a attırılacak
  • Yeni sezon öncesinde eldeki oyuncuları tutarak transferde çok para harcamamak isteyen Beşiktaş, ilk imzayı Oğuzhan’a attırmak istiyor. Yerli isimlerde ise ilk hedef Emre Akbaba ve Deniz Türüç. Bu 2 oyuncu için girişimler hızlanacak. Sözleşmesi biten Atiba’yla görüşen yönetim, Kanadalı oyuncunun olumlu tavrıyla bu transferi bitirmek üzere. Atiba’yla önümüzdeki günlerde 1 yıllık sözleşme imzalanacak. Ancak yönetimi en çok zora sokan ise Oğuzhan konusu. Bu sezonki düşük performansıyla takıma katkı sağlayamayan ve ilk 11’in de uzağında kalan genç futbolcunun sözleşmesi sona erdi. 25 yaşındaki futbolcu şu ana kadar sözleşme imzalamaya yanaşmadı. Tatilde olan Oğuzhan’ın menajeriyle görüşen yöneticiler, futbolcuyla da önümüzdeki günlerde bir araya gelerek bu sorunu çözmek istiyor. Yerli transferinde listesine önemli isimleri alan Beşiktaş, önceliği Emre Akbaba ve Deniz Türüç’e veriyor. Milli Takım kampında bulunan 2 futbolcu için görüşmelerine başlayan yönetim, Emre ve Deniz ile ilgili olarak önümüzdeki hafta süreci hızlandıracak.
#Negredo
#Oumar Niasse
#Vagner Love
6 yıl önce