|

Sumudica'dan iddialı açıklama: O takımları şampiyon yaparım

Süper Lig'in flaş ekiplerinden Gaziantep Futbol Kulübü'nde teknik direktör Marius Sumudica, "Türkiye'deki 4-5 büyük takımdan biri olsaydı, takımımı çok kolay şampiyon yapardım" dedi.

12:00 - 15/12/2020 Salı
Güncelleme: 12:19 - 15/12/2020 Salı
Diğer
Sumudica yönetimindeki Gaziantep FK, 11 maçta 18 puan topladı.
Sumudica yönetimindeki Gaziantep FK, 11 maçta 18 puan topladı.

Ligin ilk haftasında Galatasaray karşısında kaybeden ve o günden bu yana yenilgi yüzü görmeyen Gaziantep FK'da teknik direktör Sumudica, iddialı açıklamalarda bulundu. Rumen çalıştırıcı, Türkiye'de büyük takım çalıştırması halinde kolaylıkla şampiyonluğa ulaşabileceğini söyledi.

Beyaz TV'ye konuşan Sumudica'nın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle;

"Büyük takımları şampiyon yapardım"
  • "Türkiye'de büyük takımların başına geçmek kolay değil ama benim elimde Türkiye'deki 4-5 büyük takımdan biri olsaydı, takımımı çok kolay şampiyon yapardım."
"Deplasmanda en iyi oynayan takım Fenerbahçe"

  • "Fenerbahçe çok büyük bir kulüp. İyi bir teknik direktörü ve kadroları var. Malatya'da bir kaza yaşadılar. Ligde deplasmanda en iyi oynayan takım şu an onlar ama biz de evimizde çok güçlü bir takımız. Fenerbahçe'yle zor bir maç oynayacağız.
"Galatasaray çok tehlikeli bir takım"
  • "Şu an ligde çok tehlikeli bir takım var. Tecrübeliler ve her şeyleri var, her şeyi yapmayı biliyorlar, dengeliler. Bu takım Galatasaray. Fatih Terim gibi tecrübeli bir hocaları var. İyi bir yapıya sahipler ve şampiyonluk kültürleri var."


#Sumudica
#Gaziantep Futbol Kulübü
#Süper Lig
3 yıl önce