|

Süper Lig kulüpleri Henrique Dourado'nun peşinde

Brezilya Ligi takımlarından Flamengo'da forma giyen Henrique Dourado, Süper Lig takımlarının gözdesi haline geldi. Flamengo'da çıktığı 26 maçta 8 gol atan golcü oyuncunun transferi için 3 kulübün girişimde bulunduğu belirtildi.

Yeni Şafak
19:22 - 14/07/2018 Cumartesi
Güncelleme: 19:36 - 14/07/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
Henrique Dourado.
Henrique Dourado.

Brezilya ekibi Flamengo'da oynayan Henrique Dourado, yaz transfer döneminde Süper Lig takımlarının gözdesi haline geldi. Forvet arayışında bulunan Bursaspor, Göztepe ve Rizespor'un oyuncuyu takip ettiği öğrenilirken Arap kulüplerinden de ciddi teklifler olduğu belirtildi.


Güney Amerika basınında takımdan ayrılabileceği iddia edilen oyuncunun Türkiye'de oynamaya sıcak baktığı aktarılırken Dourado'nun kısa süre içerisinde transferiyle ilgili belirsizliğe nokta koymak istediği belirtildi.

  • Henrique Dourado, Ocak ayında Fluminense'den 2 milyon 900 bin euroya Flamengo'ya transfer olmuştu. 1.84 boyunda olan oyuncu ceza sahası içerisinde oldukça etkili bir isim. 28 yaşındaki oyuncu, Brezilya'da şimdiye kadar çıktığı 152 resmi maçta 59 gol attı, 9 da asist yapma başarısı gösterdi.

#Süper Lig
#Henrique Dourado
6 yıl önce