|

'Tevez Çin'e gidiyor'

Boca Juniors'ta forma giyen Carlos Tevez için kulüp yöneticisinden resmi açıklama geldi. İspanyol basınına konuşan ve adı açıklanmayan Boca Juniors'lı yönetici, "İş yalnızca resmiyete dökülmeye kaldı" diyerek yıldız oyuncunun yeni adresinin Çin olacağını söyledi.

Yeni Şafak
10:03 - 19/12/2016 Pazartesi
Güncelleme: 11:49 - 19/12/2016 Pazartesi
Yeni Şafak
Taraftarlar Arjantinli oyuncunun gitmemesi için sosyal medyada kampanya başlatmışlardı.
Taraftarlar Arjantinli oyuncunun gitmemesi için sosyal medyada kampanya başlatmışlardı.

Arjantin ekiplerinden Boca Juniors forması giyen Carlos Tevez'in Çin takımlarından Şangay Shenhua'ya yakın olduğu bildirildi.



Boca Juniors'tan ismi açıklanmayan bir yöneticinin İspanyol spor gazetesi Marca'ya verdiği röportaja göre Tevez, Çin'e rekor bir ücretle gitmeye çok yakın. Yönetici ayrıca işin resmiyete dökülmesinin kaldığını belirterek transferin her an gerçekleşebileceği sinyallerini verdi.



Bu arada dün gece Boca Juniors'ın La Bombonera'da Colon'u ağırladığı mücadelede, sergilediği başarılı performansla maça damga vuran Carlos Tevez'in Çin transferini doğrulayan işaretler vardı.



Tevez, teknik direktörü tarafından 90. dakikada alkışlatmak için oyundan alınınca gözyaşlarına hakim olamadı. Arjantin basını bu durumu, "Tevez'in Bombonera'daki son maçı" olarak yorumladı.



Arjantinli yıldızın Çin ekibinden yıllık 40 milyon euro alacağı öne sürüldü.













#Carlos Tevez
#Şangay Shenhua
#Boca Juniors
7 yıl önce