|

Trabzonsporlu yöneticiden Sivasspor'a: Hakkımız haram olsun

Sivasspor, Akhisar Belediyespor karşısında kaleci Setkus'un 90. dakikada yaptığı büyük hata sonrası yediği golle, küme düşme hattında ağır bir yara aldı. Bu gol sonrası Trabzonspor yöneticisi Nevzat Aydın, sosyal medya hesabından 2010-2011 sezonuna gönderme yapan bir paylaşımda bulundu.

Yeni Şafak
08:55 - 2/05/2016 Pazartesi
Güncelleme: 07:40 - 2/05/2016 Pazartesi
Yeni Şafak
Kaleci Setkus yediği golün ardından gözyaşlarına engel olamadı.
Kaleci Setkus yediği golün ardından gözyaşlarına engel olamadı.

Medicana Sivasspor Süper Lig'n 31.haftasında Akhisar Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçla birlikte küme düşme hattında ağır bir yara alan kırmızı beyazlılarda son dakikalarda yenilen gol maçın önüne geçti.



Karşılaşmanın 90.dakikasında ayağına gelen topu kaçıran Sivasspor kalecisi Setkus gole engel olamadı ve topu ağlarında gördü.






Yediği golden sonra Litvayalı eldiven büyük üzüntü yaşarken, Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın sosyal medya hesabından 2010-2011 sezonuna gönderme yapan bir paylaşımda bulundu.



Aydın paylaşımında, 'Sivasspor'a selam olsun. Kendilerini iyi bilmezdik' ifadelerini kullandı.





'Haram olsun'

Bu paylaşım sosyal medyada gündem olurken, Aydın'ın takipçisine verdiği cevap da dikkat çekti. Takipçisinin sorduğu 'Hakkınızı helal eder misiniz?' sorusuna, Aydın, 'Haram olsun sonuna kadar' karşılığını verdi.

















#Nevzay Aydın
#Trabzonspor
#Sivasspor
8 yıl önce