|

Volkan Demirel: Futbolcu olmasaydım, turizmci olurdum

Fenerbahçe'nin kaptanı Volkan Demirel, katıldığı televizyon programında, 'Futbolcu olmasaydım, otogarda turizm işiyle uğraşırdım' açıklamasında bulundu. Başarılı file bekçisi ile programa telefonla bağlanan Emre Belözoğlu arasında ise eğlenceli bir diyalog gerçekleşti.

Yeni Şafak
14:16 - 10/09/2016 Cumartesi
Güncelleme: 15:17 - 10/09/2016 Cumartesi
Diğer
Volkan Demir kulüp televizyonuna samimi açıklamalarda bulundu.
Volkan Demir kulüp televizyonuna samimi açıklamalarda bulundu.

FB TV'nin HD yayına geçmesi nedeniyle düzenlenen özel yayına sarı-lacivertli takımın başarılı file bekçisi ve kaptanı Volkan Demirel katıldı.



'Hayatım Fenerbahçe'

Fenerbahçesiz bir hayat düşünemediğini belirten Demirel, 'Fenerbahçe benim için su ve ekmek gibidir. Ne zaman beni kovarlar, ne zaman 'Biz seni istemiyoruz' derlerse o zaman yolumuza devam ederiz' ifadelerini kullandı.



'Futbolcu olmasaydım turizm işiyle uğraşırdım'

Takım arkadaşlarından gelen soruları cevaplayan Volkan Demirel, Moussa Sow'un, 'Futbolcu olmasaydın ne olurdun Volkan abi?' sorusuna, 'Turizmcilik yapardım. Baba mesleği, otogarda turizm işiyle uğraşırdım' karşılığını verdi.



'6 ay oldu hala yemek ısmarlayacak'

Programa telefonla bağlanan Fenerbahçe'nin eski kaptanı Emre Belözoğlu, 'Arabadayım şu an. Volkan'ı çok seviyorum' sözlerine Demirel, 'Nereye gidiyorsun?' diye sordu. Belözoğlu, 'Ekmek parası, tesise gidiyorum' karşılığını verdi.



Volkan Demirel daha sonra Emre Belözoğlu ile görüşemediklerinden dert yanarak, 'Emre yemek ısmarlayacaktı. 6 ay oldu hala ısmarlayacak' esprisini yaptı.



'Teknik direktör olmak istiyorum'

Futbolculuk kariyerini sonlandırdıktan sonraki geleceği ile ilgili de konuşan Demirel, şöyle konuştu;



'Teknik direktör olmak istiyorum. Bu ne zaman nerede olur bilmiyor, buna daha çok var ama çalışmalarımı da yapıyorum'














#Volkan Demirel
#Fenerbahçe
8 yıl önce