|

Wenger: Özil bizim için en ucuz seçenekti

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'ın teknik direktörü Arsene Wenger, Mesut Özil'in yeni imzaladığı sözleşme için "en ucuz seçenek" ifadesini kullandı.

Yeni Şafak
14:38 - 3/02/2018 Cumartesi
Güncelleme: 14:48 - 3/02/2018 Cumartesi
AA
Mesut Özil bu sezon çıktığı 21 maçta 4 gol atarken 7 de asist yaptı.
Mesut Özil bu sezon çıktığı 21 maçta 4 gol atarken 7 de asist yaptı.

Fransız teknik adam Arsene Wenger, gazetecilere yaptığı açıklamada, 29 yaşındaki Türk asıllı Alman futbolcu Özil'in takımdan ayrılması seçeneğiyle karşılaştırıldığında haftalık 350 bin sterlin maaş alacağı yeni sözleşmenin kulüp için daha makul olduğunu kaydetti.

Manchester United'dan haftalık 500 bin sterlin kazanan Alexis Sanchez'in ardından Mesut Özil'i Premier Lig'in en pahalı futbolcusu konumuna getiren anlaşmayı değerlendiren Wenger, şöyle konuştu:
  • Futbolcunun gitmesine izin versek aynı kalitede başka birini almak zorundayız. Bu futbolcunun isteyeceği maaş benzer olacak fakat bir de bonservis ödeyeceğiz. Özil, bizim için en ucuz seçenekti.
"Bütün futbolcularımız iyi maaş alıyor"

Ara transferde alınan Pierre-Emerick Aubameyang ve Henrikh Mkhitaryan'ın haftalık 180 bin sterlin kazandığı Arsenal'da takım içi dengelerle ilgili soru üzerine Wenger, bütün futbolcularının iyi maaş aldığını savundu.

#Arsenal
#Arsene Wenger
#Mesut Özil
6 yıl önce