G.Saray'ın yeni 10 numarası Feghouli

Umut Yılmaz
04:00, 21/11/2018, ÇarşambaG: Güncelleme: 09:24, 21/11/2018, Çarşamba
Yeni Şafak
G.Saray'ın yeni 10 numarası Feghouli
Sofiane Feghouli

Fas Milli Takımı’nda yaşadığı sakatlık nedeniyle 6 hafta sahalardan uzak kalacak olan Belhanda moralleri bozdu. 10 numara bölgesindeki boşluğu kapatmak için yeni planlar yapan Galatasaray teknik heyeti, Feghouli’de karar kıldı. Cezayirli oyuncu, merkezde oynamayı tercih ettiğini açıklamıştı.

Galatasaray’da Belhanda’nın 6 hafta oynamayacak olması sarı-kırmızılı teknik ekibi sıkıntıya soktu. Faslı oyuncu, takımla çıktığı 9 müsabakada takıma ne kadar faydalı olduğunu gösterdi. Bu sezon sadece Trabzonspor ve Malatyaspor karşısında varlık gösteremeyen Belhanda, diğer bütün karşılaşmalarda gol atan arkadaşlarına en büyük yardımcıydı.

Galatasaray, Belhanda’sız ligde çıktığı 3 müsabakayı da kazandı. Bu mücadelelerde Kasımpaşa’yı 4-1, Erzurum ve Antalyaspor’u ise 1-0’lık skorlarla geçmeyi başarmıştı. Fas Milli Takımında yaşadığı sakatlık üzerine ligin ilk yarısını kapatan Younes Belhanda’nın görevi kalan 6 haftada Sofiane Feghouli’ye verilecek.

  • Hafta içinde Milli Takım kampından yaptığı açıklamada “Merkezde oynamalıyım. Orada daha faydalı oluyorum” diyen Feghouli de artık muradına erecek. Galatasaray teknik heyeti, ligde kalan maçlarda artık Feghouli’ye kanatlarda değil merkezde görev verecek. Daha önce forma giydiği takımlarda merkezde oynayan ve bu bölgede çok başarılı olan Cezayirli futbolycunun, ilk olarak Konyasor maçında 10 bumara bölgesinde oynamaya başlayacağı öğrenildi
FERNANDO GERİ DÖNDÜ

Süper Lig’de Bursaspor müsabakasında sakatlanarak takımı 3 müsabakada yalnız bırakan Fernando Reges takıma döndü. Son yapılan idmanda takımla birlikte çalışan Brezilyalı oyuncunun hafta sonu oynanacak Konyaspor müsabakasında takımdaki yerini alacağı öğrenildi. Ndiaye ve Donk’un yokluğunda Selçuk ile orta alanda görev alacak olan Fernando, Beşiktaş ve Lokomotiv Moskova karşılaşmaları için teknik heyetin en büyük kozu olacak.

  • Bu sezon 11 maçta forma giyen Brezilyalı orta saha oyuncusu özellike takıma defansif yönde yaptığı katkı ile dikkatleri çekmişti. Sarı-kırmızılı teknik heyetin vazgeçilmezleri arasında bulunan 31 yaşındaki futbolcunun dönüşü zorlu maçlar öncesinde Galatasaray’da yüzleri güldürdü. Sarı-kırmızılıların, Cuma günü Süper Lig’de Konyspor’a karşı orta alanda Selçuk Fernando ikilisiyle çıkması bekleniyor.

Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026