|

Yusuf Erdoğan'dan Batalla'ya büyük övgü

Bursaspor’un 25 yaşındaki oyuncusu kanat oyuncusu Yusuf Erdoğan, "Ben Alex’e karşı oynayamadığım için üzülüyordum ama Batalla’ya karşı oynamak ve Batalla ile aynı takımda oynamak her futbolcuya nasip olacak bir duygu değildi" dedi.

Yeni Şafak
12:29 - 23/03/2018 Cuma
Güncelleme: 12:42 - 23/03/2018 Cuma
IHA
Yusuf Erdoğan Bursaspor formasıyla çıktığı 22 maçta 2 gol atarken 2 de asist kaydetti.
Yusuf Erdoğan Bursaspor formasıyla çıktığı 22 maçta 2 gol atarken 2 de asist kaydetti.

Yeşil-beyazlı takımın sezon başı transfer döneminde Trabzonspor’dan 3 yıllığına kadrosuna kattığı kanat oyuncusu Yusuf Erdoğan, kulüp dergisine açıklamalarda bulundu.

'Batalla ile birlikte oynuyor olmak senin için ne ifade ediyor?' sorusuna cevap veren Erdoğan şöyle konuştu;

  • "Ben Alex’e karşı oynayamadığım için üzülüyordum ama Batalla’ya karşı oynamak ve Batalla ile oynamak her futbolcuya nasip olacak bir duygu değildi. Ben her ikisini de yaşamış bir insanım. Belki ben ona pas veriyorum ya da o bana, gol atıyoruz. Bunun tarifi bambaşka. Hatta tesislere girerken, Stancu, Pablo ve benim olduğum bir fotoğraf var. Her gördüğümde, 'ben bir şeyleri başarmışım ki böyle büyük insanlarla futbol oynuyorum' diye şükrediyorum. Sadece Bursaspor için değil, Türk futbolu için de çok büyük bir isim. Batalla 3-4 tane 10 numara geldiyse bunun ilk ikisindedir bence. Umarım kalır ama onun da bir hayatı var. Kendi planları vardır elbette, saygı duymak gerek ama her ne olursa olsun o bizim daima kaptanımız olarak kalacak."

#Yusuf Erdoğan
#Batalla
#Alex
6 yıl önce