|

Yusuf Yazıcı Real Sociedad'a bir adım uzaklıkta

Trabzonspor'un altyapısından yetişen Yusuf Yazıcı, Real Sociedad'a transfer olmak üzere. Bordo mavili kulüp, La Liga temsilcisiyle 14 milyon euro bonservis karşılığında anlaşma sağladı. Taraflar, oyuncunun sonraki satışından Trabzonspor'a verilecek pay üzerine son görüşmelerini gerçekleştiriyor.

Yeni Şafak
19:48 - 9/08/2018 Perşembe
Güncelleme: 20:13 - 9/08/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Yusuf Yazıcı, Trabzonspor formasıyla 66 resmi maçta 18 gol attı 18 de asist yaptı.
Yusuf Yazıcı, Trabzonspor formasıyla 66 resmi maçta 18 gol attı 18 de asist yaptı.

Trabzonspor ile Real Sociedad, Yusuf Yazıcı'nın transferi için 14 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaşma sağladı. Ancak iki kulüp arasında oyuncunun sonraki satışından Trabzonspor'a verilecek pay üzerine son görüşmelerini gerçekleştiriyor.

Trabzonspor altyapısından yetişen ve 2 sezondur bordo mavili forma ile A Takım'da şans bulan Yusuf Yazıcı, İspanya'ya transfer olmak üzere. Menajerlerini Yusuf Yazıcı ve İlkay Gündoğan'ın yaptığı Family Football menajerlik şirketi yetkililerinin İspanya'da Sociedad kulübüyle görüşme halinde olduğu öğrenildi.

Trabzonspor'un 14 milyon Euro bonservis bedelini kabul ettiği ancak oyuncunun sonraki satışından pay istemesi sebebiyle pazarlıkların devam ettiği aktarıldı. Bordo mavili yetkililerin Yusuf Yazıcı'nın sonraki satışından istediği pay yüzde 25. İspanyol kulübü ilk aşamada bu isteğe 'hayır' dese de Trabzonspor'un inadını kırmak için yüzde 10 önerisine bulundu.



#Yusuf Yazıcı
#Trabzonspor
#Real Socieadad
6 yıl önce