|

5 kuruşa satılan askeri araç 7 yıldır bekliyor

İnternet siteleri üzerinden şimdiye kadar birçok ilginç ürün farklı fiyatlarla satışa sunuldu. Ancak İkinci Dünya Savaşı’ndan kalan bir aracın satışı pek karşılaşılacak bir durum değil. Studebaker T-15 model paletli kar aracı 1 cent yani 5 kuruştan başlayan bir açık artırmaya çıkarıldı. Aylardır sitede bulunan kar aracının talep görmemesi oldukça şaşırtıcı.

Yeni Şafak
15:15 - 2/12/2018 Pazar
Güncelleme: 15:19 - 2/12/2018 Pazar
Yeni Şafak
Studebaker T-15
Studebaker T-15
ABD üretimi Studebaker T-15 askeri paletli araç, İkinci Dünya Savaşı’nda Norveç’ye düzenlenen komando operasyonları için kullanıldı.
açık artırmaya sunulan bu araç uzun süredir satış listesinde yeni sahibini bekliyor. 1 cent yani 5 kuruştan açık artırma başlatılacak ürüne hiçbir teklif yapılmamış olması oldukça garip. Günlük hayatta veya şehirlerde bir işe yaramayacak olsa da ormanlık veya karlı bölgelerde iş görebilir.

İlk üretildiğinde standart yeşil kamuflajlı olan araç kar küreme için kullanılacağı için sonradan beyaza boyanmış. Studebaker Model 6-170 Champion, 6 silindirli bir motor ve ön tarafta şöför kabinine sahip. Saatte 58 km hız yapabilen aracın menzili 265km olarak belirtiliyor. 15 inçlik lastik paletleri olan araç hem suda hem de karada hareket kabiliyetine sahip.

2011 yılında 1 cent gibi bir fiyatla açık artırmaya sunulan araca şimdiye kadar hiçbir teklif yapılmadı.

#askeri araç
#T-15 studebaker
#kar küreme
5 yıl önce